sol kol dirsekten bileğe kadar... idare ediyorum artık.. biraz devam eder heralde çünki bayağı bir yontulmuşum..bu gün daha iyi anlaşıldı ağrılardannn
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR DD 9B
istanbul
A Rh (+)sol kol dirsekten bileğe kadar... idare ediyorum artık.. biraz devam eder heralde çünki bayağı bir yontulmuşum..bu gün daha iyi anlaşıldı ağrılardannn
34 uae 93(a rh+)
yer: ist-kartal(eskişehirli)
honda transalp
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)gecmıs olsun arkadasım...
umarım bu kazan ılk ve son olur...
aslında bu ekıpmanları takıp cıkarmak ezıyet gıbı gorunsede takmamak daha buyuk acılara sebep olabılıyor...
umarım muzık calısmalarına engel olacak boyutta bır yaran yoktur...
tekrar acıl sıfalar dılerım....
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)çok çok geçmiş olsun kardeşim yapacagım bir şey olursa haber ver inşallah ilk ve son kazan olur tekerine taş deymez inşallah bundan sonra bu arada korumalarada bol bol dua et
DD250
İZMİR
0 Rh (-)geçmiş olsun, ac,l şifalar dilerim.
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)Çok Geçmiş olsun...
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)geçmiş olsun...
GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...
regalraptor class
Türkiye
A Rh (+)gecmıs olsun arkadasım,koruma olmadan yola cıkmak akıl karı degıl ozellıkle bızım ulkemızde.cogu surucu motoru saymazken,onca yol bozukken.ucuz atlatılmıs bır kaza allah beterınden saklasın.
LİVE THE RIDERS
REGAL RAPTOR DD 9B
istanbul
A Rh (+)bizde sigorta falan yok ssk gibi oyüzden çalışmaya mecbur olduğum için gittim ama yarında şileye gideceğim motorumla... çünki korktum biraz o yüzden arayı açmadan yol yapmam lazımki tekrar güvenim yerine gelsin... kolumu biraz zor sokacağım monta ama olsun... düşmeyenin korumanın ne olduğunu anlaması zormuş... bende zor yoldan öğrendim ... şükürki ete geldi kemiğe değil...
34 uae 93(a rh+)
yer: ist-kartal(eskişehirli)
honda transalp
REGAL raptor 250cc
Türkiye
0 Rh (+)Allah korumuş çok geçmiş olsun.da kazanın süperi mi olur ?
Regal Raptor DADYW
Çanakkale
0 Rh (+)Geçmiş olsun.
Ne Ekersen Onu Biçersin.
Kırmızı DADYW CUSTOM
ÇANAKKALE - Merkez
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)