uleeeeeee
hadi bakalım 7 olduuuu 7den aşağı 6,5 bile verirsem adiyim yakarım yıkarım denize atarım yine vermem abicim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)uleeeeeee
hadi bakalım 7 olduuuu 7den aşağı 6,5 bile verirsem adiyim yakarım yıkarım denize atarım yine vermem abicim
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)gomtanım arkadaşlar belki inanmaz ama sizin motorun değeri şuanda hemen hemen o kadar.
yahu arkadaşlar motorun değerinin 3000 ytl olmadığının farkındayım ama başka çare yok. Motoru hibe etmemi isteyen arkadaş bana 3000 de değil 2000 ytl hibe eder misin? Edemiyecekseniz konuyu da uzatmanın bence anlamı yok....
İstanbulya cevaplar için çok sağolun, aslanburclu astsubayım, sizde sağolun. Bi motor bulduk, alır gibi olduk, sonra telefon numarasını kaybettiğimiz için alamadık gibi abuk saçma bi durum oluştu.
Bu motor 3000 eder mi? eder, 4.000 eder mi? eder, belki 5 edeni de vardır, sözüm yok, ama ben bu motordan istiyorum ve bu kadar bütçem var, yapacakta bişey yok.
bu arada yaşar astsubay, o motor satılmış ama siyah bi 2005 varmış, ona bakıcam cmtsi günü.
MyGeyiq.com - Eğlencenin Adresi
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)evet dükkanın sol ön köşesinde duruyor gördüm çok da temiz bişey eh ne diyelim hayırlısı
YOK
İstanbul
A Rh (+)işlem tamam,fuat da artık regal raptor ailesinin bir ferdi...hayırlı olsun...![]()
"if i should fall in battle
my brothers who fight by my side
gather my horse an weapons
tell my family how i died
until then i will be strong
i will fight for all that is real
all who stand in my way will die by steel"
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)güle güle kullanın hayırlı uğurlu olsun aman dikkat allah kaza bela vermesin
skygo200 gy
İzmir
B Rh (+)abi bir taş ttık kuyuya kırk akıllı çıkaramadı.sözün özü şu
Alanla satan bilir,Güzelle yatan bilir
İstanbul3.000 ytl'ye ali ustanın orda, 2005 model, 2.500 km'de, radyatörü yeni değiştirilmiş (ali usta tüm e9'larda radyatörün sorunlu olduğunu, bununkini değiştirdiklerini ve kesinlikle sorun çıkarmayacağını söyledi) , üstünde en ufak bir çizik dahi bulunmayan, tam bakımlı, siyah gayet güzel bi motor aldık.
yarın gidip noter devrini ve muamele işlerini halledicez inşallah...
![]()
MyGeyiq.com - Eğlencenin Adresi
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)pardonnnn ustanızı tanıyabilirmiyiz.UnicornKnight Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)