Bursa'ya uğrayıp Seda'dan bi iskender yemiyecekmiyiz :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)Bursa'ya uğrayıp Seda'dan bi iskender yemiyecekmiyiz :mrgreen:
haydi çocuklar motora
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Uğrayacaz tabi de, gecenin bi yarısı açık iskenderci nasıl bulacaz? İskender yerine işkembe'ye döner menü, ben sööliim...
yol yapalım yol
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Hey maşallah arkadaşlar... Buna öngezi denmez yaw. Siz resmen ''Geleneksel Raptorriders buluşması 1.5'' yapıyorsunuzKıskandım walla.... Neyse hadi kazasız belasız gidip gelin inşallah :mrgreen:
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)açılın açılın RAPTOR RIDERS geliyooooooooooooo slogan neydi heh biri bizi durdursun yawwwwwwwwww ????? yok vazgeçtim durdurmasın yollar bizi bekler süre kısaldıkça ellerim ayaklarım kaşınmaya başladı hatta motorumun tekerlekleri bile kaşınıyor yaw :mrgreen:
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)alex ben Orkun'la görüştüm, numaranı ilettim. şu anda yolda ve internete giremiyor. O'nun yerine ben yazım. ilgilendiğin için teşekkür ederiz.
Orkun:
"dostum motorun sahibi ile tekrar görüştük, ancak ruhsat ile ilgili problemler varmış, bunuda ilanda bahsetmemiş. motordan vazgeçtik, bir gelişme olursa yine dönerim. ilgilendiğin için teşekkür ederim."
hakkı
DL1000
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)raptor gurume riders işbaşında
hatta site üyelerinde mod, süper mod , özel üye, vip....vs.. şeyler yazıyorya.. ben bülentinkinde raptor gurume rider yazmasını tavsiye edebilirim.. bu konularla o ilgilensin.. zaten ilgileniyor ya biz ismini koymuş olalım![]()
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Walla bülent hocam ben gelince senin şanın elinden gidecek üzgünüm....
Hatta bir ara senle yemek yeme yarışmasıda yaparızMaksat ortalık şenlensin. Nasıl olsa kazanan Raptorriders olacak
![]()
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)yaw kardeşim benim bişey yediğim yok
herkes ne yiyosa bende onu yiyorum
ama bunnarın gözü hep benim yediklerimde olduğu için
benim adımı çıkardılar işte
ne demişler adın çıkacağına canın çıksın...
haydi çocuklar motora
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)