Hoşgeldin... Ben de 2 hafta öncesine kadar senin gibiydim. Oradan buradan motor markası seçiyordum. Ne alacağıma karar vermemiştim. Dayım bana regal raptoru tavsiye etti. Sonra bu siteye üye oldum ve sitenin birbirinden değerli birkaç üyesini tanıma fırsatım oldu. Bu sitedeki yorumları okudum. Heyecanımı anlayan abilerimizle (aidikurt Alper Abi, Aksu Mehmet Abi, bozkurt Ali Abi) cep telefonundan gecenin bir yarısı onları rahatsız eder miyim acaba diye düşünmeden onları aradım ve görüştüm. Şu anda pazarlık bitti ve ben de rr dd250e-9 sahibi olacağım. Cuma günü gidip alacağım motorumu. Sen bu aileye katıl yedek parça servis ağı aksesuar takma kafana. Bak ben Nevşehir'de servisi bayii olmadığı halde takmıyorum. Bir de şöyle düşün bu kadar uzun yollarda bu kadar geziye dayanabilen 250 cc bir DEMİR AT bu makine (Ali Abi söylemişti. Çok hoşuma gitti. Kaç gündür dilimden düşmüyor). Kolay kolay arıza vermeyen bir makineymiş (Allahdan saklasın). Ben aldım. Cuma gününden sonra daha iyi yorumlar yaparım sana.

REGAL RAPTOR DD250E-9
Nevşehir
B Rh (+)
dan saklasın). Ben aldım. Cuma gününden sonra daha iyi yorumlar yaparım sana.