Herkese Merhaba,
Raptorriders komünitesinin en yeni üyesiyim herhalde, elimden geldiğince kendimi tanıtmaya çalışacağım.
24 yaşındayım, Ankara'da yaşıyorum. Ailem Mersin'de. Ben üniversite için buraya gelmiştim, mezun olduktan sonra da iş güç derken Ankaralı oldum çıktım. Ankara Üniversitesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdim, 1.5 senedir Dışişleri Bakanlığı'nda çalışıyorum. İşim hayatımın çok büyük bir kısmını kaplıyor. Kendime kalan vaktim hem az hem de yorgunluktan ötürü istediğim kadar kaliteli değerlendiremediğim bir dilim. Görevim gereği yurtdışına çıkmam lazım, 16 Haziran'da yolcuyum, dönüşümde motor hayalimi gerçekleştireceğim. Ailem de hazır ısrarlarımdan bıkıp ok vermişken daha da uzatmak istemiyorum. Yaz bitmeden Ankara rüzgarını motorumun üstünde hissedeceğim!Uzun süredir raptorriders sitesini okuyordum, gerçekten insanın çok işine yarayan bilgiler veriyorsunuz, herkesin ellerine sağlık.
Görüşmek üzere..

YOK
Ankara
0 Rh (+)
Uzun süredir raptorriders sitesini okuyordum, gerçekten insanın çok işine yarayan bilgiler veriyorsunuz, herkesin ellerine sağlık.