Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

merics - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Meric Sidali
    Mütercim
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    @infinitedreams:
    hmm, ben bahsettiğiniz videoları da izlemedim, o motorları da bilmiyorum ama arayıp, bulup seyretmek lazım, muhakkak ki keyiflidir. sadece bu autobotun filme ne gerekçeyle dahil edilmediğini yazayım demiştim

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı merics Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @infinitedreams:
    hmm, ben bahsettiğiniz videoları da izlemedim, o motorları da bilmiyorum ama arayıp, bulup seyretmek lazım, muhakkak ki keyiflidir. sadece bu autobotun filme ne gerekçeyle dahil edilmediğini yazayım demiştim
    Bilgilendirme için ayrıca teşekkür etmeyi atlamışım, kusuruma bakma lütfen (:
    Niyetim kesinlikle verdiğin bilgiyi çürütmek değildi. Hazırda açılmış bir konu varken belki işin fizik ve teknik boyutuyla ilgili üç-beş bir şeyler bilen arkadaşlar çıkar diye dallandırmak istedim. İlginç bir şeyler gördüğüm zaman şaşırmanın ötesinde bir şeyler yapamadığım için çeneme vurur zaten hep.

Ama yine de böyle bir gerekçeyle karakteri filme sokmamalarını sorgulamaktan alamıyorum kendimi (:

Bahsettiğim videoları herkes izlesin.
    Bull, aidikurt... siz de.
    Hadi bakayım
    (:
    Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

merics - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Meric Sidali
    Mütercim
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgilendirme için ayrıca teşekkür etmeyi atlamışım, kusuruma bakma lütfen (:
    Niyetim kesinlikle verdiğin bilgiyi çürütmek değildi. Hazırda açılmış bir konu varken belki işin fizik ve teknik boyutuyla ilgili üç-beş bir şeyler bilen arkadaşlar çıkar diye dallandırmak istedim. İlginç bir şeyler gördüğüm zaman şaşırmanın ötesinde bir şeyler yapamadığım için çeneme vurur zaten hep.

Ama yine de böyle bir gerekçeyle karakteri filme sokmamalarını sorgulamaktan alamıyorum kendimi (:

Bahsettiğim videoları herkes izlesin.
    Bull, aidikurt... siz de.
    Hadi bakayım
    (:
    yok estağfurullah, ne kusuru
    esasen eski çizimlerde arcee uzay aracı görünümündeydi, göreceli olarak yeni jenerasyon çizimlerde motor oldu, ama filmden bu sebeple çıkarılması hakikaten saçma, kamyon da tek başına gidebilen bir araç değil nihayetinde :mrgreen:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)