Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

matemmatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

R. Aytaç İZGÖRDÜ
    matematik öğretmeni
     RR DD250 E9
     şanlıurfa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Yollarda... 3 deniz, 36 gün, 4500 km...

Merhaba dostlar;
    Demiştim ya geçen sene 2000km yol yaptım diye. Aslında yapmamışım, otobandan gidip otelde kalmakla motor turu olmazmış :D
    Öncelikle benim küçük kızı benim odamda uyuttum...

Ortanca kızı da dedesine emanet ettim

İlk kilometre

Büyük kızı da süsleyip püsleyip yanıma aldım... (Motor yükleyeme me sanatı)

Yolculuğun çok zevkli geçeceği daha ilk ilçede yani Suruçta yolda rastladığım Mehmet ve eşinden belliydi. 15 yıllık dostum olan hayatımın neşesi Mehmet KIRMİÇ...

İlk dinlenme noktası; Geçen forumlarda düğünde gelinine motosiklet hediye eden kayınpeder olarak ismi geçen Baklavacı Sabri Usta'nın dükkanı. Dükkanın ortasında bir motosiklet var :D

Sabri ustam, fotoğraf çekmeme kızıyor sebebi ise forumlarda sakallı çıkarsa VAP BABA'ya mahçup olurmuş...

Uzun zamandır forumlarda ki gezi raporlarında envayi çeşit yemekleri izlemekten içime dert olmuştu... İşte intikam, işte ciğer kebabı...

Sabri ustamın tel kadayıfı ve dondurması. İnanın bana bu tatlılık şekerden değil, ustamın kendi tatlılığı...

Şu tatlı gülüşe bakın maşallah... Gülücüklerin bir kısmı da yan tarafta banka kredi kartı dağıtan kızlaraydı laf aramızda :D

Sağolsun Sabri Ustam küçücük motosikleti ve kocaman yüreğiyle Gaziantep'in çıkışına kadar bana eşlik etti. Veda anı(şimdilik)...
    Fotoğrafını çekemediğim için üzüldüğüm iki şey oldu, biri Nizip-Gaziantep arasında ki eski yol; çok tatlı virajlarla dolu iki tarafı yemyeşil bir yoldu. İkincisi ise; Gaziantep'te uğrayıp çayını içtiğimiz,
    Dünya tatlısı bir insan olan Mehmet Aydemir ve motosikleti er-5 oldu. Burdan selamlar...

Forumlardan tanıdığınız Hakan hoca'nın doğumgünü ve bu anı kaçırmamak için fazla durmadan gazlıyorum.
    Nurdağı'nda durup su içtikten sonra bir foto çekeyim dedim ama malesef tripod çantada kalmış, ancak bu kadar oldu :(

Bana hem evini hem de yüreklerini açan Dünya'da tanıdığım en tatlı çift diyebileceğim, hayat dolu iki insan Hakan ve Eylem...
    Nice mutlu yıllara hep sevgiyle, beraberce ve hep böyle çılgınlığınızı kaybetmeden girersiniz inşallah... Sizi seviyorum...

Ertesi gün Hakan ve Eylem ile birlikte motorlara atlayıp Yaşar Kemal'in kitaplarını yazdığı yer olan Hemite'ye yani diğer ismiyle Kırmıtlı kuş cenneti'ne gidiyoruz.
    Burda hayatımda ilk kez gördüğüm kuş türleriyle ve bir de gerçekten dost canlısı olan bir yengeç ile tanıştım :D
    Ben nargilemin, Hakan ise mangalın kömürlerini tutuşturmaya başladı...

Balık tutarken, pardon tutamıyorken Hakan :D

İşte ayçiçeği hırsızlığının kanıtları...

R. Aytaç İZGÖRDÜ
    matematik öğretmeni
     RR DD250 E9
     şanlıurfa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Dönüşte Hakan güzel bir sürpriz yaptı ve bizi antik bir kent olan Hierapolis'e götürdü...

Dönüşte de minnacık kız motoru kaçırınca biz iki çam yarması bir motorla geri döndük :D

Motorun bakımlarını da yaptık artık sabah erkenden Mersin'e geçiyorum... Fırsat buldukça fotoğrafları sizlerle paylaşacağım...
    Bu arada Hakan hoca benim motoru çok beğendi. Muhtemelen seneye o da bir raptor alıp raptorriders ailesine katılacakmış...

TLGYLDZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tolga yıldız
    Eczacı teknısyenı
     REGAL RAPTOR 250 CC
     Manisa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    gayet guzel gezı olmus tekerıne tas değmesın yolun acık olsun....
    BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
    TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
    MANISA-KIRKAĞAÇ

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kardeşim senden ricam yediğin içtiğin senin olsun

sadece gezdiğin yerlerin resimlerini yayınla :dil:

tekerine taş, yağ, mazot deymesin...
    haydi çocuklar motora

bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali BOZKURT
    Türk Silahlı Kuvvetleri
     KUBA 150-25
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı BULL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim senden ricam yediğin içtiğin senin olsun

sadece gezdiğin yerlerin resimlerini yayınla :dil:

tekerine taş, yağ, mazot deymesin...
    Bull, yemek resimlerini görünce için bi tuhaf oldu galiba:mrgreen:.
    Aytaç sen hepsini yayınla biraderim.Bu arada sende biraz kilo almış gibi bir hal sezdim.Doğrumudur?
    Herşey çok güzel.
    Kazasız ve eğlenceli sürüşler.
    Sağlıcakla kal.

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı bozkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bull, yemek resimlerini görünce için bi tuhaf oldu galiba:mrgreen:.
    aynen
    haydi çocuklar motora

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Hocam tekerine taş değmesin... gez bakalım geezz.. bize tatil matil yok vallaa...kafayıda ustura yapmışın .... ohh .. daha sana ne olur..
    allah yolunu açık etsin....
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

RoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat gökoğlu
    İşsiz
     A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
     Sinop
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam tekerine taş değmesin... gez bakalım geezz.. bize tatil matil yok vallaa...kafayıda ustura yapmışın .... ohh .. daha sana ne olur..
    allah yolunu açık etsin....
    Ya Okan abi iyi dionda :D bize tatil matil yok dionda :D yani seninde maşallahın var şimdi bırak :D sende iyi gezion :D:Dehuehuehuehu

Evt cok güsel eğlenmişsin cok güselde bi gezi olmus ben bile bakarken keyif aldım yaws :D

R. Aytaç İZGÖRDÜ
    matematik öğretmeni
     RR DD250 E9
     şanlıurfa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Evet sonunda bu gezi de en çok görmek istediğim yere yani ÇANAKKALE ŞEHİTLİ'ğine doğru yola çıktım...
    Vapura binerken benim 250lik Regal'e büyük motor parası istemeleri hoşuma gitti :D 250lik dedim ama inanmadılar :D :D :D

Özür dileyerek bir iki kelam etmek istiyorum...

Herkes gibi ben de hemşehrilerimin mezartaşlarını bulup fotoğraflamak istedim ve bu alttaki fotoyu çekerken içinde bulunduğumuz durum ne kadar içler acısı olduğunun farkına vardım...
    Sen Ermeni kardeşim Urfa'dan kalk git Çanakkale'de şehit düş biz ise şimdi aynı coğrafyanın insanları farklı etnik kökenlerden olduğumuz için birbirimize düşelim...
    Fazla da birşey deyip burayı siyasetle kirletmek istemiyorum. Zaten istesem de siyasetin S'sinden anlamam ya neyse...

Var mı bu mezar taşını görüp te gözyaşlarını tutabilen?

Ata'nın gözüyle...

Bu duygusal gezinin ardından zor da olsa kendimi toparlayıp Tekirdağ'a doğru yol alıyorum.
    Gezimin başından beri hemen hemen hergün beni arayıp ''biran önce gel artık'' diyen Levent abiye kavuşma zamanı gelmişti artık... :D
    Sağolsun Levent abi ve eşi Alev abla hemen beni karşılayıp evlerini açıyorlar...
    Şanlıurfa'lılar misafirperverlikleri ile tanınır fakat Tekirdağ'ı ve insanlarını tanıdıkdan sonra benim gözümde kendi memleketim misafirperlikte ikinci sıraya düştü...
    Bir memleketin hepsi mi böyle güleryüzlü ve sıcak olur? İnanın en çok eğlendiğim ve kendimi en rahat hissettiğim memleket burası oldu.... Anlata anlata bitiremem...
    Levent abi hadi bir motor turu atalım diyor ve hemen alıyor eline bezi Ninja'sını parlatmaya başlıyor. Buldum böyle yakışıklı atı ben de poz vereyim diyorum...

Birlikte Ali abinin çarşı içindeki gümüş mağazasına uğrayıp bir çayını içelim diyoruz fakat Ali abi itiraz kabul etmeden bizi akşam yemeğine davet ediyor...
    Çarşıda Levent abi bizi bir köfteciye götürmüştü(Sonradan öğrendim Tekirdağ'ın en iyi köftecisiymiş) Orda yediğim köftenin Dünya'nın en güzel köfteleri olduğunu düşünüyordum fakat Ali abi bir sofra döşemişti ki tadı hala damağımdadır...
    Sağolsun Ali abi resmen elleriyle besledi bizi ve en son kişi sofradan kalkana dek kendisi oturmadı. Hele yengemin hazırladıkları ne desen değer...
    En kısa zamanda tüm Tekirdağ ikiteker'i Şanlıurfa'ya bekliyorum. Sizin kadarını beceremesek te elimizden geldiği kadar sizleri ağırlamak isterim...

İstanbul'a varınca ilk iş Pierre Loti Tepesi'ne gitmek oldu. Tepede Aziyade Restorant'ta yediğim Çökertme kebabı belki de yolculuğum boyunca yediğim en güzel yemekti...

Nargilelere dikkat ederseniz lüle yerine gerçek meyveler kullanılmış. İçimi de gerçekten çok hoş...

Ve sonunda doğduğum topraklardayım :D Beykoz'daki Belediye sosyal tesislerine geldik yemekler çok güzel, fiyatlar da çok uygun...

Raptorriders buluşması: Bu sıcak aile hep bir arada Sabancı Öğretmen evinde...

Abim ile birlikte otobüsle günübirlik Bursa'ya askerdeki teyzemoğlunu ziyarete gidiyoruz...

Bursa'yı ziyaretin üç şartı: İskender kebap, Ulucami ziyareti ve kestane şekeri. Hepsini yaptık yüzümüzün akıyla :D

R. Aytaç İZGÖRDÜ
    matematik öğretmeni
     RR DD250 E9
     şanlıurfa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hazır İstanbul'dayken TT Custom Choppers mağazasını da bir göreyim dedim...

İşte o geçenlerde Polat arkadaşımızın adına topic açtığı Beyaz'ın motoru :D

Çok sevdiğim bir arkadaşımın düğünü için apar topar yola koyuluyorum. Gerisi hep otoban olduğundan fotoğraflık pek birşey yok...

Zor da olsa düğüne yetiştim. Tam yemeğim önüme geldi ki hoca duaya başladı... Sanırım hocaya biraz sinirli bakmışım :D

Sabrederek okuduğunuz için teşekkür ederim... Son olarak yineleyeceğim; En güzel motosikletle en güzel yerleri de gezsen yalnızken çok fazla bir anlamı yok.
    Herşey insan ile güzel...
    Bu gezi de bana yol arkadaşı olan, yolda tanıştığım, beni misafir eden herkese sonsuz teşekkür ediyorum...
    Son kilometreyi çekmeyi unuttum ama toplam 4500km...

Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)