Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 46 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Bende yazıların tamamını okudum. Arkadaşların birçoğunun da dediği gibi burda ortak noktamız motor sevgisi.
    Bazı arkadaşları hiç anlayamıyorum, sürekli yönetim şöyle yaptı yönetim böyle yaptı deyip duruyorlar peki siz bu oluşum için yapıcı neler yaptınız???
    Alper hamile eşini doktordan izin alarak evde bırakıp sırf sizler için Dikiliye geliyor. Ne çıkarı var??? Kaçınız bu fedakarlığı yapabilirdi kendinize bir sorun ve dürüstce cevap verin. Ben yapmazdım...Tayfun kardeşimin de dediği gibi bizlerin rahatı için ön gezi yapılıyor, insanlar hem maddi hem fiziksel zarar görüyorlar çıtları çıkmıyor yılmıyor ve gene geziye geliyorlar. En büyük fırsattı sıkıntıları, yönetimle sorunları olanlar için gelip yüz yüze konuşup paylaşa bilirlerdi. Her kez yönetimden bekliyor gelsin de sorunları gidersin diye. Olur adamların başka işi gücü ailesi hayatı yok kırgınların kızgınların peşinde il il dolaşırlar. Varsa sıkıntın derdin açarsın telefon veya özelden mesaj atarsın konuşur halledersin işini. Bu ne kardeşim ben kızdım beni silin ilginç ilginç tripler beğenmiyorsan girme siteye okuma yazıları böylelikle silinmiş olursun. Diyer üyeleri germeye, insanların huzurunu kaçırmaya ne hakkınızvar. Herkez buraya kafa dağıtmaya stres atmaya dostlarıyla birşeyler paylaşmaya geliyor.
    Yönetim yönetim nekadarçok yönetilme taraftarısınız, bırakın yönetimi mönetimi keyfinize bakın, gezin, eylenin, yeni dostlar edinin hepimiz için çok değerli olan boş zamanı en iyi şekilde geçirmeye çalışın. Yapılan organizasyonlarda insanların tek beklentisi dostluk bunu unutmayın...
    Amacım kimseyi kırmak üzmek değil, yazılarımda bir kusur işledimse şimdiden özürdilerim...

Not: Dikili çok sıcaktı acayip yanmışım bu tamamen yönetimin hatası BENİ SİLİN...
    Konu kaanka tarafından (01.July.2008 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)