son dakikada bir değişklik olmazsa kuzenim ve bir arkadaşını da toplantımıza getiriyorum.
sizlerden o kadar çok bahsettim ki , artık bi görelim raptor riders'larını diyorlar![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)son dakikada bir değişklik olmazsa kuzenim ve bir arkadaşını da toplantımıza getiriyorum.
sizlerden o kadar çok bahsettim ki , artık bi görelim raptor riders'larını diyorlar![]()
REGAL RAPTOR DD250E-9
Nevşehir
B Rh (+)Ben de gelmeye çalışıyordum taaaaaaa ki şube müdürüm gidemezsin diyene kadar. Beni kendi öz kardeşinden ayırt etmeyen her zaman desteğini arkamda gördüğüm bir abimi (Komiser Selim Ejder GÜL) göndermeye çalışıyorum şimdi de. Ama o da sen yoksun benim motorum da yok sensiz ben ne yapayım orada diyor yaaaaaaaaa :(
50 DH 038 REGAL RAPTOR
50 A 4816 HONDA VARADERO
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)garip ama gerçek!! galiba bu akşamı ayarlamayı başarabildim... artık hiçbişey için emin konuşamıyorum ama bi sorun olmazsa, çok kuvvetle muhtemeldir ki 20:30 sularında oralarda olacağım. allah büyük, yüzüme bakar artık da görürüm sizleri inşallah)
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)serhat olum cidden inanamıyorum imkansızı basarmıssın gelebilecen ha cok sevindim valla
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
REGAL RAPTOR DD250E-9
Nevşehir
B Rh (+)İnşallah Selçuk Abi, sizlerle tanışmayı o da çok istiyor ama bu akşam görevdeymiş. O tarafa geçersem bir 5-10 dk uğrayabilirim diyor. Size şimdiden iyi eğlenceler...Eğer gelebilrse Selim kardeşimizi sevinerek ağırlarız. Senin selamını da bizlere getirmiş olur hem Alper kardeşim...
50 DH 038 REGAL RAPTOR
50 A 4816 HONDA VARADERO
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)riders'lar akşam avcılar istikametinden buluşup gelmek isteyen varsa parmak kaldırsın
biz 3 motor olacağız kuzenlearimle birlikte , istediğiniz herhangi bir yer koordinat söyleyin buluşalım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)