ROS kardeşim görüsücez tabiki..belki boyabat tarafına ben katılamayabilirm ama seni bu sene gelip görücem emin olabilirsin...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)ROS kardeşim görüsücez tabiki..belki boyabat tarafına ben katılamayabilirm ama seni bu sene gelip görücem emin olabilirsin...
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)
Valla abi inşallah görüşürüs benimde kendime göre işlerim olduğundan bi de hala oğlu evleniyor benim onlarda boyabattalar ayın 5 i aksamı işte düğünleri var bende 5 i oğlen arası gibi gitcem 6 sında köyde büyük yemekler verilecek7-8 i gibide ordayım 8 i aksamı sinoptayım ayın 10 una kadar biras calıscam 11-12-13 falan boşum işte amanyaa ne anlatıyorum burda ben gelince bi şekjilde görüşcez tabi
![]()
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)taaafun nerdesin
çık artık sakladığın yerden beya
kaldı şurda 2 gün
herkes açıklama bekliyo senden civanım :mrgreen:
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+):?tayfun kayıp arkadaşlar en son haberlere göre bir grup seyyar satıcın arasında kalmış şişman olan hıyar satıcısı ile aralarında büyük bir mücadele geçmiş (şişman amca bu durumdan memnun olduğunu belirtmiş medyaya)akibeti henüz belli değil:?:mrgreen: Ben dün görüştüm yol planı hakkında...sizinlede paylasalım..eğer zonguldak amasra boyabat gibi batı karadeniz yolu secersek cok yorucu ve uzun ayrıca yolların durumu vahim..bu yüzden sabah erken saatte ( 06.00) yola cıkılması ile eskişehirden gelecek arkadaşlarla adapazarı kavsağında bulusulup ilk mola yeri olarak bolu dağı uygun olacaktır..tosya merzifon yolu temiz ve keyifli olacaktır ve zaman tasarrufu sağlar..akşamına samsuna ulaşılıp (yaklasık 12 saatlik bir sürüş heh yol yapalım diyen arkadaşlarr...)okan abiyle buluşulup bende bir samsunlu olarak güzel bir ilk gün molası olacaktır...samsun il sınırı dedikmi işte asıl karedeniz başlıyor arkadaşlar...
samsunda varış gecesi dahil etesi gün de kalınıp (samsunda hem ilkgün deniz ve gezi)ii bir dinlenme sonrasında sabah güneşiyle beraber ünye fatsa ve orduya kadar sürüş...tabi ünyede sabah kahvaltısı bolamanda köfte uzun saclnın yerinde harika tavsan kanı karadenizin maviliklerine bakarak yudumlamak nefis olacak...sonrasımı ..oooo?buraya kadar netleştirelim...:lol:
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)TAAAFUNLA TİLİFONDA KONUŞTUM SABAH.
ALEX İN SÖYLEDİKLERİNİ SÖLEDİ.
AMA BEN GENE DE GENEL BİR DUYURU BEKLİYOM ONDAN.
3 GÜNDÜR 8 OLDUM DİYİP DURUYO ZATEN![]()
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)murat abi rota gayet güzel gözüküyor. şimdi ben eskişehirden gelicem haluk abi de zonguldakta katılmayı düşünüyor. direk samsun derseniz zonguldağa girilmeycek böylece haluk abi size boluda katılabilir. bende şuan güzergahları inceliyorum. size adapazarından katılırsam eskişehir adapazarı bolu 287km ama ben direk eskişehirden boluya geçersem 198km. tabi yol şartlarınıda göz önünde bulundurmak lazım şayet bozüyük adapazarı yolu hiç mi hiç sevmiyorum.
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)gülay bu arada dün camp tüpü için 3 tane küçük boy kartuş aldım![]()
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)