Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 286 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel TÜRKER
    ithalat
     RR DD250
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gezinin tümüne iştirak etmeniz gerekmiyor arkadaşlar, sadece karadeniz kısmına katılabilirsiniz, karadenizden mersine kadar olan bölümü ben haluk abiyle devam edebilirim, duruma göre akdenizdede bana eşlik etme ihtimali var.

Haldun ve eşi gülay (MOJO01, RAKURSİ) gezinin sadece karadeniz ayağında bana eşlik etmek istiyorlar, artvine kadar gelip geri dönecekler zamanları olmadığı için, yoksa benimle başlayıp benimle bitirmeye hem hazırlar hemde istekli ama olmuyo işte :(

Alpercim ve veyselcim bana izin tarihleriniz hakkında kesin olmasada bir tarih verebilirseniz sevinirim, vakit belirlemeden geçen her süre bizim aleyhimize işliyor, ne kadar planlı olursak o kadar sorunsuz bir tur olur...

İstanbuldan çıkış ve dönüşü benim toplam izin sürem olan 21 güne böleceğim, ama karadenizde bana eşlik edecekler olursa ilk etabı CUMADAN başlayıp PAZAR bitecek şekilde 9 güne sığdırıcaz, 2 gün gidiş 2 gün dönüş 5 gün full gezme şansımız olacak.
    eğer ki haldunla gülay artvinden geri dönmeyi düşünüyolarsa tam süper olur bende aynı şeyi düşünüyorum. ben 19 temmuzda izine çıkıyorum 4üne kadar izinliyim. bu tarih arasında olursa karadeniz olayını ciddi ciddi düşünüyorum.
    Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı jashuaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer ki haldunla gülay artvinden geri dönmeyi düşünüyolarsa tam süper olur bende aynı şeyi düşünüyorum. ben 19 temmuzda izine çıkıyorum 4üne kadar izinliyim. bu tarih arasında olursa karadeniz olayını ciddi ciddi düşünüyorum.

Haldunla gülay niyetliler ama onlarında izni ağustos gibi olacak heralde, şu izin tarihi karmaşasından nefret ediyorum ya, insanlar istediği tarihte izne çıkamıyorlar hiç :evil:

rakursi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gülay bahar bayraktar
    raporlama uzmanı
     suzuki M800
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haldunla gülay niyetliler ama onlarında izni ağustos gibi olacak heralde, şu izin tarihi karmaşasından nefret ediyorum ya, insanlar istediği tarihte izne çıkamıyorlar hiç :evil:

şu gezide adımız geçtikçe hevesim artıyo .
    tayfuncum sen iyi güzel yazıyon da,
    haldunla konuştun galiba sen benim haberim yok :mrgreen::mrgreen:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)