arkadaşlar yolunuz bahtınız maceranız hayılı olsun kazasız belasız güzel günler dilegimle (bize talih izin verirse bir gün niye olmasın)....turla ilgili mesajlarınızı bekleriz
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
E9
İstanbul
B Rh (+)arkadaşlar yolunuz bahtınız maceranız hayılı olsun kazasız belasız güzel günler dilegimle (bize talih izin verirse bir gün niye olmasın)....turla ilgili mesajlarınızı bekleriz
KARTALLAR YÜKSEK UÇAR...34 YDH 46
olacak inşllh
istanbul
B Rh (+)ewet kardeşim sabahın ilk ışıklarıyla çıktığınız yoldan gidişiniz olurda dönüşünüz tez olur İNŞALLAH uğurlamaya gelemiycem sanırım ,hepinize hayırlı yolculuklar KARDEŞLERİM dikkatli olun sürrat yapmayın,sıkı giyinin üşütmeyin ,sağa sola bakarken yavaşlayın öyle bakın, durun bi dakka ya bu rol benim değil ki sizin ANNE _ BABANIZ nerde kardeşim)
Kendi adıma konuşayım bende sizi sevırim YOLDAŞLAR kensinize iyi bakın bizi habersiz bırakmayın
FİLİZ DERDİNDE,OLMAYAN ( AĞAÇ ) ODUNDUR
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)hadı bakalım gezgınler...
ılk fotoları dort gozle beklıyoruz...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)doğu karadenizde bi hafta boyunca aralıklarla sağanak yağmur olcakmış.inşallah bizimkilere denk gelmez.
henüz yok
samsun
A Rh (+)Arkadaşlar az önce Murat, Tayfun, Gülay ve eşi, Veysel, Haluk, Okan Abi ve eşiyle beraberdik. Benim için nasıl bir mutluluk olduğunu tahmin bile edemezsiniz. Beni unutmayıp aradıkları için de ayrıca mutluğum. Yalnız en üzücü kısım ise arkalarından gözlerim dolu bir şekilde el sallamamdı.:( Allah hepsini kazadan beladan korusun ve korumaya devam etsin.
Vi VeRi VeNiVeRSuM ViVuS Vici...
Artık yok ;(
İstanbul
B Rh (+)Dün akşam Tayfun beni aradı Samsun'da Okan abinin yanındalarmış ,keyifleri yerindeydi. Sabah Ordu'dan geçecekler miş,sen memlekete geçtin mi diye sordu benim izin bu hafta sonu başlayacağı için arkadaşları misafir etme fırsatını kaçırdım...
Tekrar hepsine hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler diliyorum… <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o></o
>
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)inanırmısınız devamlı gözüm hava durumunda inşallah gönüllerine göre bir tatil olur allah kazadan beladanlardan korusun
regal raptor E-9 250cc
istanbul
0 Rh (+)arkadaşlar saat 18:12 ve şu anda gülayla konuştum.ünyeye doğru gidiyorlarmış.hepsinin sağlık ve moral durumları iyi.çok mutlu ve neşeliler.motorların durumuda gayet iyiymiş.bir fırsatını bulurlarsa birkaç foto yollayacaklar bize.Allah ım onları korusun....
SENİN BÜTÜN ANLATABİLDİĞİN KARŞIDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR.
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)merhaba arkadaşlar şu anda rize çayelindeyiz. bu gün yağmuru yedik ben donuma kadar ııslandım sanırım. acayip komik bir haldeydim gülay resimleri çekiyodu. tayfun hariç hepimiz birer kere motorları yatırdık ama çok önemli bişi yok. ama özetle hayatımızın sonuna kafdar unutamayacağımız bir gezi olur. resimler daha sonra birazcık bekleyeceksiniz. görüşmek üzere haoşçakalın.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)