hayırlı yolculuklar haluk abi.
arkadaşlar bende boluda katılıyorum size. eskişehir nallıhan mudurnu bolu güzergahını izlicem. siz istanbuldan kaçta çıkacaksınız boluda kaçta olursunuz??
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)hayırlı yolculuklar haluk abi.
arkadaşlar bende boluda katılıyorum size. eskişehir nallıhan mudurnu bolu güzergahını izlicem. siz istanbuldan kaçta çıkacaksınız boluda kaçta olursunuz??
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)Taafunla Bugün Konuştuğumda Cmt Sabah 6 Da çikariz Dedi
Ama Kaçta Seninle Buluçcaz Taafun Bilir
Hesaplamalar Onda
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)tamam ben onla konuşurum![]()
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)ya bu tayfun nerlerde adam 3 gündür gözükmüyo :(
ya çok ciddi hazırlık yapio yada bize gazı verdi kaçtı :mrgreen::mrgreen:
şaka bi yana arkadaşlar hergün uğranacak bir kaç kapı çıkıyo yaa. bugün giresunlu bir arkadaş yolun üstüntedeki köylerine illa uğramamız için ısrar etti. bi sürü finduk ağacı varmışkendisi orda olmucak ama siz illa ki gidin dedi. bide yine bu arkadaşın giresunda sahil yolunda amcasının pidecisi varmış onada illa gidin sizi doyursun dedi
(bull bunu duymasın :mrgreen::mrgreen
onun haricinde ailemize yeni katılan dostmuz muhteremde (perioğlu) illa bizim köyede uğrayın size kuzu kessinler diyor (bull bunu hiççç duymasın gerekirse gezinin oraya kadar olan kısmına katıır döner :mrgreen::mrgreenhatta muhterem dostumuzun samsun merkezdede lokantaları varmış
yani dostlar durum budur :mrgreen::mrgreen:
not : giresun taraflarında hava 1 haftadır kapalıymış doğru düzgün güneş çıkmıyormuş tedarikli olun.)
(bülent abicim inşallah bu takılmalarıma kızmıyorsundur.)
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)valla taaafun tek ayak üstünde cezayı almayı hak kazandı bence
karadenizin dağlarında ona bu cezayı verip sonrada fotograflamak bana görev olsun
bize ara gazı verip kaçtı gibi geliyo bana da ama yapmaz,hatta yapamaz.
ofisini basar gene de buluruz onu.
yarın akşam bizde kalması için teklif yaptım . bakalım ısrarlarım işe yarayacak mı:mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)