| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)allahım yağmurda motor kullanmak ne büyük zevkmiş yaa
gezimizin altıncı gününde uzungöle çıkarken ilk yağmurumuza yakalandıkallahtan tedarikli olduğumuzdan pek ıslanmadık. herşey çok güzel gidiyo hiç bi yaramazlık yok. artııı ben buraya hasta oldum dönmemeyi düşünüyorum
selametle![]()
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
hyosung GV250
istanbul
0 Rh (+)resimleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler umarım tatiliniz böyle güzel bir şekilde sonlanır sizlere iyi eğlenceler akadaşlar ama eğlenceyede fazla dalıp akın oralara yerleşeyim demeyin çabucak gelinde istanbuldada biraz hareket olsun yaaa
burası ölü gibi kimsede tık yok
2 haftadır buluşma bile yok
2006 regalden sonra 98 honda magna
kahraman maraş merkez
A Rh (+)arkadaşlar nerdesiniz bilmiyorum ama tekerinize taş gelmesin inşallah
yolunuzu maraşa doğru çevirirseniz burada bekleriz sizi
talı bir mola için beklerizok kendinize iyi bakın kahraman maraştan mustafa sağlıcakla kalın
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)yok abilerim ben bu işinizi sevmedim yahu ben buna karadeniz turuda demem![]()
samsundan doğru geleydinizya sinopada alla alla
cıx valla hiç olmamıs neyse genede iyi gesionuz hadin bakalım inşallah başka sefere görüşmek üzere
bu arada alex abi sen sinopa gelecem gelecem diordun sendende bi haber alayım ben
tayfun abi bi ara da seni aradım telefonu acmadın ya musait deildin ya da motorun ustundeydin o yuzden duymadın herhalde neyse yolunuz acık olsun tekerinize taş değmesin
![]()
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)bizimkilerle 2-3 saat önce konuştum artvin hopadalarmışyarın mojo haldun ve rakursi gülay dönüşe geçiyolar delizabit tayfun,jashuaa veysel,haluka28 haluk abi yola devam ediyolar.
Buarada dikkatimi çekti bizim serseri motorcular gidecek diye akçaabatlılar kaçmış galiba tabelada nüfus hanesi boş :? :mrgreen:
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
yok
istanbul
0 Rh (+)ah ah resimlere bakınca ve henüz burda eklenmemiş nice resimleri bildikçe gelmek isteyip gelemedikçe kahroluyoruuuuum,tayfunum zabitim yine ekibin maymunluğunu ön sırada götürüyor,artvınde öğretmen evındeler bu gece,hepsi birer yayla balı olmuş durumda o yayladan bu yaylaya yayılıyorlar devrılıyorlar ama çok mutlular,onların mutluluğuyla mutlu olmak tek teselli,allah kazasız belasız dönüş eylesin hepicinizee canlarım beniiim
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Evettttt arkidişler karadeniz etabımız bugün itibariyle son bulmuş durumda. 11 ağustos 2008 akşam 23:00 itibariyle erzincandayız ve burada geceliyoruz, gezimiz gerçekten 10 numara geçiyor, bu kadar çok şeyi bir arada yaşamak gerçekten bizim için en güzeli oldu sanırım, ömrümüz boyunca sıkılmadan anlatacağımız bir deneyim yaşadık ve yaşıyoruz. Dün sabah gülayları gönderdik, 2 günde ancak geri dönebilecekler ve geldiklerinde iyi ağırlayın onları, gülay resimleri siteye 1 haftada ancak atar, resimleri görmekle yaşamak çok farklı şeyler sakın bunuda unutmayın. Birlikteyken her günün sonunda gülayın söylediği bir söz vardı "hergün yeni bir son nokta yaşıyoruz" son noktalarımız hiç bitmedi biteceğide yok vallaşimdilik bu kadar yeter size, resimli ve anlatımlı açıklamalarımız bekleyiniz efenim bayyyy
![]()
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)biz geldikkkkkkkkkk
8 gün yolculuk edip 2 gün ,14 saat motor kullanarak evimize döndük nihayet.
ama aklımız gönlümüz karadenizde kaldı arkadaşlar.
her gün başka bir güzellik , her gün başka macera yaşadık.
para versek bu kadar keyiflisini yaşayamazdık.
zihnimde onlarca anı var hala sımsıcak:mrgreen:
elimde 1000 i aşkım fotograf var. nasıl yükleyeceğimi düşünüyorum.
birini tutup bu işi ona yıksam mı acaba
biz yokken toplanmamışsınız diye şikayetler geldi telefonla taaa oralardan.
eee bize bir karşılama toplantısı yapsanız diyorum bu hafta ne dersiniz ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)