teşekkür ederim dostlar.....
her ne kadar markalar uyuşmasada böylesine bir dostluk içinde bulunmak büyük keyif..motoru büyükçekmece deki yeni açılan bir bayii den aldım.
İnsanlar çok ilgi gösterdiler,yakınlık gördüm doğrusu.Orada oturdum başına ,döndüm sağına , baktım soluna,hiç değilse şöyle 1,5 saat inceledim motoru.Adamlar "gık" demedi.tabii tüm eksiklikleri ve kalitesini etkileyen unsurlarını tespit ettim ve bunların olmaması için neler yapabileceklerini konuştuk.kabloları gizlemek tüm ayarların ve gevşek civataların sıkılaştırılması,kromajların düzgün olması falan.....
dostlar biliyormusunuz: servisleri genel olarak profesyonel olmasada aralarında gerçekten iyi olanları var ve ilgi görüyorsunuz.....garantide eğer karşınızdakine "cinlik" yapmadığınızı hissettirirseniz sorun bile çıkarmıyorlar....Ama burada kesinlikle bir harleydavidson veya yamaha cbr den yada honda bilmemkaç tan bahsetmiyorum..günahları ve sevapları ile kanuni caracal 200..ben her şeyi ile kabullendim,kabullendiğim içinde binerken beklentilerim ona göre oluyor ve mutlu oluyorum..3400 ytl ye aldım,çanta hediye verdiler almadım,çünkü arka jantı kapatıyor ve artçının ayak pedallrını kullanışsız yapıyordu..yolda 3000-3500 devirde tok ve boğuk bir ses çıkarıyor,seyir halinde 3000 devir "düşük" olduğundan sesi dikkat çekiyor.4000 devirde titreşimsiz bir şekilde 60 km hızla seyredebiliyorsunuz..ama hızlanacağım,şöyle arabalarla beraber gideyim derseniz çok kolay bir şekilde zorlanmadan 110 u buluyorsunuz.ama ağır..gerçekten ağır..bunun birde çift silindirlisi olsaydı...200+200 =400cc. offf..
bunu kanuni nin satışmüdürü ve servis koordinatörü ile de paylaştım,dediklerine göre: motor hacmi belli değil ama çift silindirli kanunileri programlarına almışlar..artık sıralı motormu olur,"v" motormu olur onu bilemiyorum.tek silindir bile olsa 250 cc den aşağı olmayacaktı..bence öyle..
kesinlikle bir regal raptor deği,belkide olamayacakl....ama ileride aynı bir renault , fiat veya arçelik gibi "yerli" olarak akıllarda yer alacaktır.E..haliyle kendini düzeltmek ve geliştirmek zorunda da kalacaktır..şimdiki "yerlilerin" hangisi gerçek yerli ve ilk çıktıkları zaman şimdiki kadar kaliteliydiler ?..
boşverin bunları !'...en azından aranıza katıldığımızda görüntü açısından ikimizde aykırı ve basit kalmayacağız..hehehehh...
saygılar

kanuni caracal 200
Türkiye/İSTANBUL
AB Rh (+)