Selam arkadaşlar
bu sene değişiklik olsun dedim İzmir'e bi yol yapayım istedim. Önce sevgili arkadaşım Alper'den daha sonra da Müslüm Baba'nın o değerli fikirlerinden yararlanıp bütün eksiklerimi tamamladıktan sonra hadi hayırlısı deyip çıktım yola
Susurluk'a gelen kadar her şey çok güzeldi ama hem gece olması hem yolda hafif yağmur olması bunların üstünede sinek istilasına uğrayınca mecburen mola verdimÜstümdekileri ve vizördeki sinek istilasını temizleyip bi nefeslendikten sonra yola devam deyip Manisa - Akhisar'a kadar geldim baktım artık yorulmuşum iyice Akhisar'da Tütün Otel'de mola verdim. Sabah kalkıp adam gibi bi kahvaltının üstüne kendimi yola vurmamla bi baktım İzmir'deyim. Yolculuğumun ilk uzun yol ve bu kadar keyifli geçmesindeki en büyük etken galiba altımdakinin R.Raptor olmasından kaynaklanıyor
hiç nazlanmadı banamısın demedi çok şükür İzmir'e gelene kadar tıklamadan geldi.şimdiden km. 700'ü devirdi. İnşallah dönüşümde bu kadar keyifli ve rahat olur bol bol resim oldu dönüşte onları da eklerim artık "memleketimden manzalar" olarak
... yeniden görüşünceye kadar k.i.b :evil:

Regal Raptor
İstanbul
0 Rh (+)