Alpay Kardeşim aramıza hoşgeldin. Umarım sana anlata anlata bitiremediğim bu insanlarla sen de bir an önce kaynaşırsın. En kısa zamanda da hayalindeki demir atına kavuşursun...![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR DD250E-9
Nevşehir
B Rh (+)Alpay Kardeşim aramıza hoşgeldin. Umarım sana anlata anlata bitiremediğim bu insanlarla sen de bir an önce kaynaşırsın. En kısa zamanda da hayalindeki demir atına kavuşursun...![]()
50 DH 038 REGAL RAPTOR
50 A 4816 HONDA VARADERO
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Alpay bey daha gelmemişsiniz ama şimdiden hoşgeldiniz.,nşallah biran önce istediğiniz motora kavuşursunuz.kalıcı olmanız dileğiyle
Konu X__utku__X tarafından (19.July.2008 Saat 19:17 ) değiştirilmiştir.
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)hoşgeldin....
GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Tanışma topiği göremedim ama Aramıza hoşgeldin.
Öncelikle şimdiye kadar msj yazamadığım için üzgünüm. Aranıza Kayseri'den katılıyorum. İsmim Alpay EREN Bilgisayar Mühendisiyim. Askerden yeni geldim. Kardeşim İsmail Alper BAYAT (police96) kendisine yeni bir motor almış (Haber vermeden gitmiş getirmiş bile motoru. Söylesen birlikte giderdik İzmir'e kardeşim yaww). Hiç aklımda yokken benim de aklıma soktu RR sevdasını. Baktım sizi de anlata anlata bitiremiyor. Ben de üye olabilir miyim diye sorunca da açtı bilgisayarını hemen üye yaptı beni de. Şimdilik sadece gözlem yapıyorum. Çünkü motorlar hakkında hiçbir bilgim yok. İnşallah ben de bir gün RR ıma kavuşurum. Saygılarımla...
Konu thunder tarafından (21.July.2008 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Hoşgeldin Alpay,
RR olur başka olur iki teker sevdası bir işledi mi, virüs gibi sarar seni.
Üzgünüm ama kurtuluşun yok
hoşgeldin tekrar... Kayseri'ye selamlar...
yol yapalım yol
REGAL RAPTOR DD250E-9
Nevşehir
B Rh (+)Seninle gitseydik herhalde biz bir daha gelmezdik İzmir'den be Alpay...Haber vermeden gitmiş getirmiş bile motoru. Söylesen birlikte giderdik İzmir'e kardeşim yaww![]()
50 DH 038 REGAL RAPTOR
50 A 4816 HONDA VARADERO
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)aramıza hoş geldin dogru yerdesin
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Kayseri'lim,mühendisim,okumuşum aramıza tekrar hoşgeldin.Motor almak istemek başlangıç,oda olur inşallah.
Allah gönlüne göre versin.
Sağlıcakla kal.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)