Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 15 Toplam 21 Sayfadan BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu
Toplam 205 adet sonuctan sayfa basi 141 ile 150 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,631
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı dokin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba. gruba yaklaşık 1haftadır üyeyim ama o hergün girer en az bir saatimi harcarım. malesef ki şu an bir motorum yok, 150lik motorumu yeni sattım su soğutmalı çift silindir bir makine almak için ama hala arıyorum.. şimdiden de bu gruba üye olmak istedim. motorumu aldığım gibi de ilk geziye ben de katılıcam.
    Doğukan / 0507 750 90 36 / İstanbul-fatih-karagümrük / yaş:21
    işallah gönlüne göre bir makina bulursun ve gezi ve toplantılarımıza katılırsın

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ne zaman buluşma ayarlıyoruz ya ?

serkan
    stk yoneticisi
     canıtez
     ıstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 gün önce 2010 model 2011 trafik çıkışlı 4500 km de Raptor DD150 aldım.. ilk kez vitesli motor kullanıyorum ama çok hoşuma gitti diyebilirim. 150 km kadar yol yaptım 2 günde, ama trafikte biraz zorlandım dur kalklarda sık sık stop ettiriyorum. birçok soru kafamda ama sizleri sıkmak istemiyorum buradan sadece tek bir konu hakkında sizden yardım isticem debriyaj telimin biraz kopuk gibi durmasından rahatsız olup değiştirdim teli, fakat yeni tel takıldıktan sonra bu sefer kolu tam bırakma hizasına gelince motor hareket ediyor, değşitirmeden önce ise kolu yarı bırakınca motor hemen hareket etmekte idi, acaba anormal olan durum ne, eskisimi yoksa yeni halimi yani kolu tam bırakırken hareket etmesi mi doğru, tel i de orjinal diye kadıköy motoran dan aldım. ama yinede motordan çıkan telden biraz kısa mı uzunmu neydi aynısı değildi :SS

Birde ben işitme engelliyim, konuşabiliyorum ama duymuyorum (hastalık sonucu)... ve işitme eng.lere yönelik bir STK nin üst düzey yöneticilerindenim, istanbul kadıköy de ofisim var, sizlerin buluşmalar düzenlediğinizi gördüm fakat biraz işitme eng. olmamdan dolayı katılmakta çekingenim, eğer aranızda anadolu yakasında oturan 4-5 arkadaş varsa ofisimde ağırlamak ve tanışmak isterim ilk olarak. birde msn de tanışıp konuşabileceğim sorularımı yanıtlayabilecek arkadaşlar varsa bana özel atarlarsa msn vereyim. gerçekten ilk motorum ve hiçbir bilgim yok.... şimdiden çok teşekkürler hepinize. başınızı ağrıttıysam kusuruma bakmayın..
    istanbul/ümraniye

telkarinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Akınakca
    Fakir ama gururlu memur :)
     Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı serkanbey78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer aranızda anadolu yakasında oturan 4-5 arkadaş varsa ofisimde ağırlamak ve tanışmak isterim ilk olarak. birde msn de tanışıp konuşabileceğim sorularımı yanıtlayabilecek arkadaşlar varsa bana özel atarlarsa msn vereyim. gerçekten ilk motorum ve hiçbir bilgim yok.... şimdiden çok teşekkürler hepinize. başınızı ağrıttıysam kusuruma bakmayın..

Hocam öncelikle aramıza hoşgeldin ve yeni motorun hayırlı uğurluı olsun. Allah güle güle kazasız belasız binmeyi nasip etsin. İkincisi de Bu engel konusunu hiç açma bence. Burda bütün arkadaşlar hep bi aile gibiler. buluşmalarda organizasyonlar da bunu daha iyi anlarsın. Hiçbirisi de şunda bu var bunda bu var diye ayrım yapacak insanlar değiller. Asla çekingenlik çekme bu konuda. Topicleri takip et ve bence ilk organizasyonumuza katıl. Tanışmış oluruz. Kısmet olup yolum senin oraya düşerse bi kahveni içmeye kesinlikle geleceim.

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 gün önce 2010 model 2011 trafik çıkışlı 4500 km de Raptor DD150 aldım.. ilk kez vitesli motor kullanıyorum ama çok hoşuma gitti diyebilirim. 150 km kadar yol yaptım 2 günde, ama trafikte biraz zorlandım dur kalklarda sık sık stop ettiriyorum. birçok soru kafamda ama sizleri sıkmak istemiyorum buradan sadece tek bir konu hakkında sizden yardım isticem debriyaj telimin biraz kopuk gibi durmasından rahatsız olup değiştirdim teli, fakat yeni tel takıldıktan sonra bu sefer kolu tam bırakma hizasına gelince motor hareket ediyor, değşitirmeden önce ise kolu yarı bırakınca motor hemen hareket etmekte idi, acaba anormal olan durum ne, eskisimi yoksa yeni halimi yani kolu tam bırakırken hareket etmesi mi doğru, tel i de orjinal diye kadıköy motoran dan aldım. ama yinede motordan çıkan telden biraz kısa mı uzunmu neydi aynısı değildi :SS

Aramız hoşgeldin arkadaşım sorun debriyaj telinin ayarlanmasından kaynaklanıyor debriyaj telini takarken usta belli bir pay bırakır (tabi ustaysa)ayar yapılabilsin diye bu sayede paya göre kavrama noktası sürücünün isteğine göre ayarlanabilir anladığım kadarıyla motorsiklet konusunda daha yenisin şimdi burada uzun uzun ve sana belki bir anlam teşkil etmiyecek birçok teknik konulu yardım yazısı yazmak yerine Kadıköy Kızıltoprakta Fenerbahçe stadının karşısında Motomania ( 216 405182var orada sorununa çare bulabilirsin hem tanışırsınız hem de sana ellerinden gelen yardımı gösterirler.İşin maddi yönüde eğer tel çok kısa kesilmemişse at bi siftah tan başka olmayacaktır.İyi sürüşler.
    Konu Rona tarafından (23.October.2011 Saat 09:41 ) değiştirilmiştir.

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı serkanbey78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Birde ben işitme engelliyim, konuşabiliyorum ama duymuyorum (hastalık sonucu)... ve işitme eng.lere yönelik bir STK nin üst düzey yöneticilerindenim, istanbul kadıköy de ofisim var, sizlerin buluşmalar düzenlediğinizi gördüm fakat biraz işitme eng. olmamdan dolayı katılmakta çekingenim, eğer aranızda anadolu yakasında oturan 4-5 arkadaş varsa ofisimde ağırlamak ve tanışmak isterim ilk olarak. birde msn de tanışıp konuşabileceğim sorularımı yanıtlayabilecek arkadaşlar varsa bana özel atarlarsa msn vereyim. gerçekten ilk motorum ve hiçbir bilgim yok.... şimdiden çok teşekkürler hepinize. başınızı ağrıttıysam kusuruma bakmayın..
    o nasıl söz serkan çekinmen yersiz. burada hiç bir konu tabu olmaz. helede böylesine hassas bi konu. telkarin in söylediği gibi burda çoğu kişi birbirini tanımasada hoş bi ortamımız var. en kısa zamanda bi organızasyonda senide görmek isteriz aramızda. aklına motorla ılgılı takılan bı konu olursade yeni bir konu aç sor. herkes bildiği kadarıyla seve seve cevap verir. tekrar hoş geldin aramıza
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,631
    Beğenilmiş
    7,107
    Serkan aramıza hoş geldin yeni ve ilk makinan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin keyifle binmek nasip etsin
    sorunun debriyaj teli değiştikten sonra elinin rahat edeceği şekilde ayar yapılması lazım kolay bir işlem sende yaparsın debriyaj debriyaj telinin kola girdigi yerde üzerinde geniş yuvarlak bir somun göreceksin onu gevşettikten sonra üzerindeki vidayı sağa veya sola çevirerek kavrama noktasını eline rahat gelecek ve viteslerin ayırmasını engellemeyek şekilde ayarlayabilirsin veya herhangi bir ustaya yoldan ugrasanda parasız bile halleder kolay gelsin

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aramıza hoşgeldin serkan abi anadolu yakasındayım bende. haftasonları genelde sahil turları yapıoruz arkadaşla istersen katılabilirsin sende.

özeline msj gönderdim...
    At avrat silah

telkarinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Akınakca
    Fakir ama gururlu memur :)
     Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Beni de yazın bari :D

Telkarin (Yenibosna)

serkan
    stk yoneticisi
     canıtez
     ıstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Cevap yazan herkese teşekkürler hoşbulduk arkadaşlar..
    istanbul/ümraniye

Sayfa 15 Toplam 21 Sayfadan BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)