Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 gün önce 2010 model 2011 trafik çıkışlı 4500 km de Raptor DD150 aldım.. ilk kez vitesli motor kullanıyorum ama çok hoşuma gitti diyebilirim. 150 km kadar yol yaptım 2 günde, ama trafikte biraz zorlandım dur kalklarda sık sık stop ettiriyorum. birçok soru kafamda ama sizleri sıkmak istemiyorum buradan sadece tek bir konu hakkında sizden yardım isticem debriyaj telimin biraz kopuk gibi durmasından rahatsız olup değiştirdim teli, fakat yeni tel takıldıktan sonra bu sefer kolu tam bırakma hizasına gelince motor hareket ediyor, değşitirmeden önce ise kolu yarı bırakınca motor hemen hareket etmekte idi, acaba anormal olan durum ne, eskisimi yoksa yeni halimi yani kolu tam bırakırken hareket etmesi mi doğru, tel i de orjinal diye kadıköy motoran dan aldım. ama yinede motordan çıkan telden biraz kısa mı uzunmu neydi aynısı değildi :SS
Birde ben işitme engelliyim, konuşabiliyorum ama duymuyorum (hastalık sonucu)... ve işitme eng.lere yönelik bir STK nin üst düzey yöneticilerindenim, istanbul kadıköy de ofisim var, sizlerin buluşmalar düzenlediğinizi gördüm fakat biraz işitme eng. olmamdan dolayı katılmakta çekingenim, eğer aranızda anadolu yakasında oturan 4-5 arkadaş varsa ofisimde ağırlamak ve tanışmak isterim ilk olarak. birde msn de tanışıp konuşabileceğim sorularımı yanıtlayabilecek arkadaşlar varsa bana özel atarlarsa msn vereyim. gerçekten ilk motorum ve hiçbir bilgim yok.... şimdiden çok teşekkürler hepinize. başınızı ağrıttıysam kusuruma bakmayın..

canıtez
ıstanbul
A Rh (+)