Sevgili Kardeşim önce Her Sey Için Teşekkürler Tekrar...iyiki Dogdun Iyiki Varsin..sevgiler
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)Sevgili Kardeşim önce Her Sey Için Teşekkürler Tekrar...iyiki Dogdun Iyiki Varsin..sevgiler
caponord
Samsun
B Rh (+)iyiki doğdum merter.. nice yaşlara..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)mutlu yıllar Merter, Yalova'da göremedik seni nerelerdeydin???
haydi çocuklar motora
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)çok güzel bir tercih bence .. geçenlerde aynı motoru netten bende inceledim. görüntüsü, telli cantları, ön tekerleğin ince oluşu beni mest eden yanları.. şaflı olması biraz düşündürmüştü beni ama onuda sen alınca test edip şaftlı motorun nasıl gittiğinide test etmiş oluruz artık:)
hava soğutmalı ama sanırım yamaha bu motora 500 lük motor ve hava soğutma koyduysa bunu hiç düşünmemek lazım yamaha düşünmüş ve çözmüş olmalı.. hava soğutmasının sorun yaratıcağını hiç sanmıyorum . aldığında görüceğiz şaftta motoru hantallaştırmıyorsa dadından yenilmez valla.. heleki görüntü 10 numara.. umarım hırpalanmamış bitane bulmuşsundur.. sabırsızlıkla haberlerini bekliyorum.
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)tatar kardeşim nice mutlu (iki tekerlekle) yıllara. Bir sakaryada görüşebildik daha fazla görüşmek umuduyla ...
yok
Türkiye
0 Rh (+)tatar kardeşim nice mutlu (iki tekerlekle) yıllara. Bir sakaryada görüşebildik daha fazla görüşmek umuduyla ... pardon yaw bizim hatunun nicki ile yazmışım
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Tatar,nice yıllara,sağlıklı ve sevdiklerinle.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Not:Bu arada yeni motorun yeni yaşında uğurlu gelir inşallah.
YAMAHA XV 950
İZMİT / KOCAELİ
0 Rh (+)kardeslerım hepınıze sagolun . yasasın RR aılesı . pecı uzun zaman tasıyacagıma emın olun . cunku sızın gıbı dostlar var.
BULLLLLL yalovadakı organızasyon zamanına benım santıye nobetım denk geldı . gelemedım.
tatar ( merter )
izmit / KOCAELİ RR
yol yaptıgınız gunlerde gunes eksık olmasın
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)Kardeşim mutlu yıllar sana hayat boyu mutluluk sağlık ve iki tekerli günler dilerim.
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)