Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

İsmail Alper BAYAT
    Komiser
     REGAL RAPTOR DD250E-9
     Nevşehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok geçmiş olsun. İnşallah baban bir an önce alır motorunu.

çok geçmiş olsun ceza neye yazıldı plakayamı yoksa hüviyetemi motoru almasa bile ceza yazıldıgı için ödenmek zorunda kalırsın
    <!-- / message -->
    kıvılcım Abi sürücü belgesiz araç kullanmak ile ilgili yapılan işlemlerde ehliyetsiz araç sürücüsü mahkemeye sevk edilir. Sürücünün cezasını mahkeme yazar. O da bildiğim kadarıyla 710.00 YTL. Sürücü aynı zamanda araç sahibi değilse de Karayolları Trafik Kanunu'nun 36. maddesine (Sürücü belgesiz araç kullanmak ve sürülmesine izin vermek) göre aracın plakasına 237.00 YTL ceza uygulanır. Sürücü aynı zamanda araç sahibi ise bu ceza uygulanmaz.
    Kusura bakmayın sadece herkes bilsin istedim. 4 yıllık bir trafikçiliğim var ister istemez. Yoksa size birşey öğretmeye veya sizin yanlışınızı düzeltmeye çalışmıyorum. Bu bana düşmez. Ben sizden küçüğüm sonuçta. Yanlış anlaşılmak istemem. Saygılarımla ABİ.
    Konu police96 tarafından (05.August.2008 Saat 11:10 ) değiştirilmiştir.
    50 DH 038 REGAL RAPTOR
    50 A 4816 HONDA VARADERO

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı police96 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sürücü belgesiz araç kullanmak ile ilgili yapılan işlemlerde ehliyetsiz araç sürücüsü mahkemeye sevk edilir. Sürücünün cezasını mahkeme yazar. O da bildiğim kadarıyla 710.00 YTL. Sürücü aynı zamanda araç sahibi değilse de Karayolları Trafik Kanunu'nun 36. maddesine (Sürücü belgesiz araç kullanmak ve sürülmesine izin vermek) göre aracın plakasına 237.00 YTL ceza uygulanır. Sürücü aynı zamanda araç sahibi ise bu ceza uygulanmaz.
    .
    bilgilendirme iyi oldu. ehliyetsiz kullanmanın cezası olduğunu herkes biliyor ama bu cezayı mahkemenin verdiğini ve araç başkasına ait ise kullandırana da ceza verildiğini bilmiyordum. öğrenmiş oldum . sağol.
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)