Alıntı ahmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
anladım benim dediğim frene basınca olmuyor hızlı 25-30 km hızın altında gidince oluyor cıyak cıyak bises çıkıyor ön balatadan benim kafamı meşgul eden en önemli sorun(bu arada motorum 8000 km oldu) bu ağustos ayında bile motorum sabahları 1 veya 2. denemem de çalışsa bile vitese geçince öne yığılarak stop ediyor hemen tekrar çalıştırıyorum tekrar vitese atıp gidiyorum bu sefer bi sorun oluşmuyor. Ama acaba bu stop etmeler motora bi zarar verir mi uzun vadede bi de bu sorunu halletmek için bişey yapabilirmiyiz bi fikriniz var mı?
arkadaşım sorun teker milinin amartüsör yuvalarına yamuk oturmasından kayanaklanıyo...alta teker milinin altında 2 vidayı gevşet sonra ön teker milini gevşet...ön frene asılıp motorun üstüne yığılıp freni bırak ve sık ayarı yereine gelir...olmaz ise feren kaliperini tepede 6 numara alyanlı bi vida var ordan sök ve plastik keçelerin arasına gres yağı yla yağla ve kapat geri tepkimesi rahat çalışsın zamanla düzelir....sizlere tavsiyem balata spreyini teker miline kaçırmayın ne kadar yağ varsza söküyo sonra teker gıcırdayıp duruyo