pazar günü orçunum la beraber manisa-akhisar dan sabah saat 9 da izmire doğru yola çıkıcaz yolda çektiğimiz foto ları seyehat sonrası foruma eklicemyolculuğun en sürpriz tarafı da görünce bu ne be abi:? diyeceiniz bir foto olacak yorumlarınızı bekliyorum
![]()
SAYGILARIMLA...

umarım yakında dd250e-9b
akhisar
0 Rh (+)
yolculuğun en sürpriz tarafı da görünce bu ne be abi:? diyeceiniz bir foto olacak yorumlarınızı bekliyorum

azar sabahı orçun saat 8 de aradı ön lastiğin patlak olduunu söyledi neyseki biz c.tesi günü yedek pompa ve iç lastik almıştık lastiği değiştirdik fakat sorun bi yaıştımı bidaha bırakmaz ya bizide bırakır mı bırakmadı tabiki aldıımız iç lastikte problemli çıktı bi çok yerinde delikler vardı pazar günü lastik açık olmaz ama biz yinede bakalım dedik şükür ki bi tane bulduk iç lastiği değiştirip full depo benzin aldık ve tam gaz yola koyulduk telefonları kontrol etmek için manisadaki atatürk anıtı önnde durduk sonrada gaza asılmaya devam ettik giderken 120 km ye kadar çıktık fakat dönüşte fazla rüzgar olması sebebiyle 80 km yi zor gördük foto ları buraya ekleyemedim ama facebook tan bakabilirsiniz...