gencer senı ve esını tebrık ederım...
allah analı babalı buyutsun...
aılesıne karsı sadık devletıne karsı hayırlı bı evlat olsun...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)gencer senı ve esını tebrık ederım...
allah analı babalı buyutsun...
aılesıne karsı sadık devletıne karsı hayırlı bı evlat olsun...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
regal raptor e250d
istanbul
0 Rh (+)Allah analı babalı büyütsün uzun sağlıklı bir ömrü olsun
regal raptor 2007ve gv650aquila
pendik
0 Rh (+)gözünü yadın olsun allah acısını göstermesin kardeşlerime
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)gözün aysın gencer abi hadi bakalım Allah analı babalı büyütsün inşallah benimde şimdi haberim oldu ilçedeydim 2-3 gundur burayada bakamıyordum şimdi haberim oldu cokda sevindim![]()
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)bir istanbul gezisi de dün gece yaptık :mrgreen: giden arkadaşlar bana katılacaktır.
gece misafirliği oldu biraz ama napalım, birbirimizi bulana kadar ve gençere gidene kadar saat 10 oldu :mrgreen:
bebeğimizi gördük , çiçeği burnunda anne babamızı ziyaret ettik .
tam bir aile tablosuyduk.
fotografları gün içinde bekleyin![]()
Konu rakursi tarafından (27.August.2008 Saat 10:28 ) değiştirilmiştir.
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)ailenin en ufak üyesi çok şirindi maşallah ama şu bir gerçek biz bebegi bulana kadar kıyıköy yapardık buda bir gerçek resmen alaca karanlık kuşagı gibi bir serüvendi işin şakası süper bir akşam gezisi ve ziyareti oldu bütün ailenin gözü aydın süper bir motorçu kazandık fotolar için gülaya çok tşk ederim
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Süper bir akşam gezisiydi bebeğimizde çok tatlıydı.Öncelikle bizi evine kabuleden ve ağırlayan Gençer kardeşimizin ailesine o güzel el açması baklava için büyük babaanneye teşekkürlerimi bir borç bilirim.Katılan arkadaşlara ayriyetten teşekkürlerimi sunarım.Bu arada giderken ne oldu anlamadım tam 2 saatte gittik bi ara dönemicemizi düşünmeye başlamıştım ama dönüşte 50 dakikada evdeydik yani çokta uzak değilmiş aslında bide gündüz gözüyle görmek lazım hem bebeği hem oraları (baklavanın tadı damağımda kaldı)Bull sen anladın onu:mrgreen:
Konu yenikoylu_ua tarafından (27.August.2008 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir.
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)