(drali) Mustafa Ali Tunal Bergama,Dikili-çandarlı,İzmir-Karşıyaka-Demirköprü 35 H 8132 Tel:05324223919-05062349136 zamanıma uygun olan her etkinliğe katılmağa ve arkadaşlarla tanışmağa hazırım.Haydi.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Kawasaki 1999 VN 800
İzmir
0 Rh (+)(drali) Mustafa Ali Tunal Bergama,Dikili-çandarlı,İzmir-Karşıyaka-Demirköprü 35 H 8132 Tel:05324223919-05062349136 zamanıma uygun olan her etkinliğe katılmağa ve arkadaşlarla tanışmağa hazırım.Haydi.
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)arkadaşlar Ayvalık gezisi için başlık attık. tarih belli oldu. hareket saati ve buluşma noktası ile ilgili önerilerinizi yazmayı unutmayın. 1~2 gün içinde bu konuyuda netleştirirsek iyi olur. gelecek arkadaşlar lütfen belirtsinler. yaklaşık kadro belli olsun.
hakkı
DL1000
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)bu haftaki toplantı için başlık açmaya gerek var mı bilmiyorum. ama bir kez daha belirteyim, daha önce kararlaştırdığımız gibi bu hafta yine portakal cafedeyiz.
hakkı
DL1000
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)geçen haftaki şirince gezisinin dönüşünde geçtiğimiz orman yolu herkezin çok hoşuna gitmişdi.
işte size bir öneri: 16-12 pazar günü kemalpaşa yiğitler tarafına mangal yakmaya gidelim. mangalda sucuk ekmek yemeyeli epey oldu. önümüzde uzun bir zaman var. işlerimizi ona göre ayarlaya biliriz. havaya gelince bu aralar yağışlıı gibi ama o tarihlerde yağış yo gibi görünüyor. tarih yaklaşınca yine son bir değerlendirme yaparız.
şimdi kimler bu geziye gelmek ister? başka bir yer gitmek isteyen olursa onlarda belirtsin. en uygun olanına karar verelim.
hakkı
DL1000
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)ben her hafta kemal paşa tarafına da gidiyorum
kemalpaşa yiğitler arası iç yoldan gidersek virajlı ve yemyeşil bir yol var birde yiğitleri geçince bağyurdu var oradan yarımsaatlik bir tırmanışla ovacık diğer yüksek bir ova var mangalı orada da yakabiliriz
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)ben yiğitlerden ilerisine gitmedim. yiğitlerde şırıl şırıl akan bir dere var. kenarında mangal yakmak hem serbest hemde keyifli oluyor. ama ilerisi daha güzel derseniz daha ileridede olabilir.orkun Nickli Üyeden Alıntı
işte daha 1-2 sene önceki gezimize ait resimlerden birkaçı....
![]()
![]()
![]()
![]()
sizi biraz iştahlandırmak istedim :D
hakkı
DL1000
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)ben nim için farketmez ama yukarı çıkarsak biraz daha yol yapmış oluruz
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)evet haklısın, aslında mangaldan önce yada sonra farketmez o yolu mümkün olduğu kadar ilerisine gitmek gerek. harika bir manzara var.orkun Nickli Üyeden Alıntı
hakkı
DL1000
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)istersewn bu yiğitler işini hava güzel olursa bu cumartesi yapalım
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)bu hafta motorla uğraşmayı düşünüyorum. ama birde şöyle bir durum var, cumartesi yağışlı gibi.
aslında ben yağmurda kullanmayı çok severim. istersen cumartesi yağmur avına çıkalım.
hakkı
DL1000
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)