sen gel yeterki, sanada yeter bizedeTayfun Nickli Üyeden Alıntı
![]()
desene "yağmur avı" için oldukca uygun bir hafta sonu. bu cumartesi yapalım derim orkun, nedersin?orkun Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)sen gel yeterki, sanada yeter bizedeTayfun Nickli Üyeden Alıntı
![]()
desene "yağmur avı" için oldukca uygun bir hafta sonu. bu cumartesi yapalım derim orkun, nedersin?orkun Nickli Üyeden Alıntı
hakkı
DL1000
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)bana uyar o zaman ben postal işini yarın halledeyim
yiğitler yada bağ yurdu ovacık işi yeterli kıvama geldi ozaman
bir başlık açalım
sucukları yanımıza almaya gerek yok bağ yurdunun kasap sucuğu meşhurdur oradan alırız
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)dostum bu hafta yağmurlu. yiğitler gezisini 16 aralık'ta yapalım diye konuşuyorduk. sanırım sen yanlış anladın. gerçi ben bu hafta yağmur altında gaziye çıkacağım. katılmak isteyen olursa ortak bir güzergah ve saat belirleyelim.orkun Nickli Üyeden Alıntı
hakkı
DL1000
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)seleler de güzel çizmelerde
bu selelerden alırsan çizmeyide sivri burun yılan derisi üzeri de işlemeli almamız lazım
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)mail attım fiyat sordum. bakalım ne çıkacak.
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)ok yarın görüşürüz
Buradaki bütün arkadaşlara selam ve saygılarımı ıletiyorum 45 yaşında nihayet ilk motorum ikinci el bir RR aldım ve aranıza katıldım. Motorumun bakımlarını nerede kıme nasıl yaptıracagım konusunda izmir için bilgiverirseniz sevinirm.Bu siteyi kuran ve bu dayanışmayı sağlayan bütün arkadaşlara çok tesekkür ederım. Umarım doğru yere yazmışımdır...
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Ali Ağabey, hoşgeldin aramıza. Motorun hayırlı uğurlu olsun, güzel yollar yaparsın umarım...
İzmirli arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır.
yol yapalım yol

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Aramıza Hoş Geldin Yeni Motorunla Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler Dilerim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)