vaalla benim ağzım açık kaldı çok güsel olmuş resmen bir custom kapak var elimizde ben söylicek bişey bulamıyorum hakkaten tebrikler sanatçı adam budur...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
artık yok sattım
istanbul
0 Rh (+)vaalla benim ağzım açık kaldı çok güsel olmuş resmen bir custom kapak var elimizde ben söylicek bişey bulamıyorum hakkaten tebrikler sanatçı adam budur...
YOK
istanbul-ümraniye
A Rh (+)
regalraptor class
Türkiye
A Rh (+)ellerıne saglık yıgıt karsesım hala sol kapak yoksa benım raptordan sokup verebılırım sana,yerım kartal sog.anlık cep no 0535 3288725 ayhan.yardımcı olabılırsem ne mutlu.
LİVE THE RIDERS
YOK
istanbul-ümraniye
A Rh (+)Konu Airbrush tarafından (24.October.2008 Saat 04:56 ) değiştirilmiştir.
a
a
A Rh (+)hocam ellerine saglik walla, mukemmel olmus.
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)çerçekten bire bir olmuş elerin koların dert görmesin hadi arkadaşlar şimdi görelim elleri kimler kapak kimlere çamurluk lazım sonuçta bu devamlı bulunucak bir şey degil ona göre yigit kardeşimde malzemeleri hazırlasın
DD250
İZMİR
0 Rh (-)eline sağlık süperr olmuşşş...tek bir sorum var kalıp olarak orjinal kapak kullanıldı ama orjinal kapaktan büyük olma ihtimali var gibi geldi bana senin yaptığın kapağın...boy farkı varmı, varsa da kapak yerine tam oturuyormu???
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
YOK
istanbul-ümraniye
A Rh (+)
a
a
A Rh (+)airbrush dostum, biz arkadaslarla dusunmustuk bu kalip alma isini; ama siz yaptiniz. bi soru soracaktim izninle.
simdi biz bi legene kartonpiyer alcisi dokup kapagi icine sokmayi dusunmustuk. alci kuruyunca elimizde kalip olacakti. sonra da icine polyester lifleri mi ne oluyormus, onlari serip, ustune artik recinesi varmis saniyorum onun, onu dokecektik.
ana fikir bu mudur acaba basit olarak?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)