| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
istanbul-ümraniye
A Rh (+)ya okadar sıkıntı yapmaya değmez bence,polyester den dökerim ben o kapaklardan arkadaslar:?: malzeme parası enfazla 20ytl tutar.
airbrush işini beraber yaptıgım bı arkadasım var polyesterle ugrasıyor,reçine döküp boyanır.sıkıntılı olacagını sanmam.
Konu Airbrush tarafından (23.September.2008 Saat 02:12 ) değiştirilmiştir.
YOK
istanbul-ümraniye
A Rh (+)o kapakların cok bi numarası yok gibi kıvılcım abi,biara toplanırız malzeme arastırması yaparız,zaen bi kalıp cıkardınmı yüzlerce dökebiliyorsun.
artık yok sattım
istanbul
0 Rh (+)arkadaşlar herkese fikirleri için teşekkürler, esasen regal kullanan arkadaşlar olarak böyle kendi sorunlarımızı kendimiz halletmeye çalışabiliriz veya bi kolayını bulabiliriz diye düşünüyorum. ben yeni motorcuyum , hatta motorcu bile sayılmam bu aldığım ilk motor ve biraz fiziksel görüntü açısından hor kullanılmış; bende uğraşmak istiyorum o yüzden siz tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak istiyorum her konuda.Eğer kalıp çıkartıp çoğaltma imkanı varsa bi denemek lazım diye düşünüyorum yalnız bu konu hakkında bi tanıdığım yok
YOK
istanbul-ümraniye
A Rh (+)arkadaslar bu nıhayetınde bı ar-ge çalışması olacak,aranızdan bi arkadas bana herhangi bı kapak gönderırse ben burda polyester çoğaltma işini bi deneyeyım adım adım resimleyeyım yaparken.:?:
YOK
istanbul-ümraniye
A Rh (+)Konu Airbrush tarafından (25.September.2008 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)perioglunun sök kapaklarını işleme başla kardeşim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)