Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 98 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı gençer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper cevap yazmadığına göre bu günü yeni motoruyla gezmeye ayırdı sanırım:))

kardeşim hayırlı uğurlu olsun,motor, karter ve alcik korumalarının olması çok iyi sanırım aldığın arkadaş orjinal camıda değiştirmiş biraz yükseltmiş , buda iyi top case'in en büyüğünden süper,önümüzdeki yaz geziler başlayana kadar yan çanta aparatlarıyla yançantalarınıda aldınmı masraf bitmiş demektir depoyu doldur gazla.. kazasız,belasız, servis sıkıntısı az,yakıtı az, bol geziler dilerim.. darısı başımıza inşallah. bu makinaya nasıl iç geçirdiğimi sanırım söylemiştim,bilgisayarımda masaüstünü süslüyor fotoğrafları. artık v-strom piyasasını iyi takip edin alacak kadar belimizi doğrulttuğumuzda honey ile sana haber vericem ,ozaman bu kardeşinizede sıkı bir v-strom bulursunuz heralde:)) ne diyelim darısı başımıza..
    Canım kardeşim aynen dediğin gibi bugün baya bir dolaştım makinayla birazda yağmur yedim tabiki...
    Kardeşim umarım sen de enkısa zamanda alırsın, ayrıca almaya niyetlendiğin zaman bize haber ver Bülo zaten bu işin ehli olmuş kesin hallederiz...
    Konu kaanka tarafından (17.September.2008 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)