Kardeşim resimler süper...Senin resimlere baktıkca bizim saatler geçmez oluyor...
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
henüz yok
samsun
A Rh (+)Allahtan beni deli ettiği zamanki çektiği resimlerden koymamış. yahu toprağım diye demiyorum ama bir ara nerdeyse o gördüğünüz göle atacaktım. bi de bu bizim Muhti kazları kuğu sanıyor...))) Kuğu dediği yaratığı da "gel kuçu kuçu" diye çağırmasın mı?
Vi VeRi VeNiVeRSuM ViVuS Vici...
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)Allahtan beni deli ettiği zamanki çektiği resimlerden koymamış. yahu toprağım diye demiyorum ama bir ara nerdeyse o gördüğünüz göle atacaktım. bi de bu bizim Muhti kazları kuğu sanıyor...:D))) Kuğu dediği yaratığı da "gel kuçu kuçu" diye çağırmasın mı?
bizim çocugun aklı başından nasıl gitiyse artık
henüz yok
samsun
A Rh (+)Eeee özlediği memleketinde daha önce hiç görmediği yerleri gezdi. Gerçi bazı yerleri o gelene kadar ben de görmemiştim. Güzel oldu ya. İçimdeki asabi canavarı dışarı çıkarmadığı zamanlar haricindeherşey harikaydı.
![]()
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)yahu kardeş bir haber ver çok sevdin sen oraları buraları unuttun
henüz yok
samsun
A Rh (+)Yahu bizimki köye kaçtı beni de unuttu. :( Börtü böcüğe verecekti kendisini en son... Şaka bir tarafa da gitti avlanacak ne güzel. İmrendim vallahi...
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)bizim çocugu orman kaptı sesime ses ver oralardamısın
hyosung GV250
istanbul
0 Rh (+)evet arkadaşlar samsun gezimi kazasız belasız keyifli bir şekilde bitirdim allaha şükür bugün saba 8de samsundan çıktım akşam 4de istanbul,a geldim,şimdi haftalık buluşmayı iple çekiyorum çok özledim sizleri yahuuarkadaşlar sizce bunlar kazmı kuğu,mu??viritas hocanın bahsettiği kazlar bunlar
regal,bu ner görüneceği belli olmaz
zararsızımdır bakmayın dağbaşlarında gezdiğime katlettiğim tekşey oksijen oralarda:mrgreen:
regalim heryerde ayrı güzel
![]()
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)hoş geldin kardeşim
yok
istanbul
0 Rh (+)hoşgeldin hoşgeldiiiin de yahu bu samsun kaç km.?
8 saatte regalle nasıl bastın durmadan? benim kafam basmadı yaw anlat hele nasıl oldu bu iş yorulmadınmı ihtiyaç molasıda vermedin mi yahu?
Elmas evrendeki en sert maddedir,var olan hiçbirşey 1 elması çizemez,bir başka elmas dışında...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)