oooo ne güzel fotograflar bunlar böyle:mrgreen:
biz niye gitmedik oralara diye düşündüm bakarken :?
hadi 4 gözle bekliyoz diğerlerini de :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)oooo ne güzel fotograflar bunlar böyle:mrgreen:
biz niye gitmedik oralara diye düşündüm bakarken :?
hadi 4 gözle bekliyoz diğerlerini de :D
yok
istanbul
0 Rh (+)evet evet süpermiş resimler
bızım içinde eğlen dönerkende gıderkenki hızınla dönme mümkünse
Elmas evrendeki en sert maddedir,var olan hiçbirşey 1 elması çizemez,bir başka elmas dışında...
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)sag saglim vardıgına çok sevindim resimler çok güzel yeni resimler beklemekteyiz bak gülay göremedim diye kıskançlık yapmya başladı bileher şey gönlünce olsun kardeşim
![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)Muhterem kardeşim .. telefonla pazar akşamı aradın görüştük ... işlerimin çok yoğun olmasından dolayı gündüzleri hiç fırsatım yok ... bi akşam görüşelim gitmeden ....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
hyosung GV250
istanbul
0 Rh (+)bugün samsunda biraz gezdimde baya regal var e bizim steden haberleri yokmu bu arkadaşların heeeeyy samsundaki regalcilere sesleniyorum yahu misafir geldik bi toplanın hele:?
yamaha XT 660 R
istanbul maslak
0 Rh (+)alo muhtermabi hızın kesilmis baska foto yokmu be koskoca samsunda
henüz yok
samsun
A Rh (+)O kadar güzel yerleri gezdik ve o kadar güzel zaman geçirdik ki, tabii ben işimden fırsat buldukça...;) Ama en güzeli Karadeniz'imin yağmuru yağıyor ve rüzgarı deli gibi esiyorken o tadı, o deliliği, o hızı tatmak ve rüzgarı hissetmek. Muhti valla yazın gelmiş olsaydın bu kadar keyif almazdım.
Bu arada daha dünya kadar resim var ama bu kanki çok gıcık, bana bile parayla yolluyor. Pazarlık etmenin nasıl bişey olduğunu öğretti bana sağolsun. Bu Kavak'lılar hep böyle uyanık oluyorlar. Anladın sen onu Muhti;)
Vi VeRi VeNiVeRSuM ViVuS Vici...
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)bizde resim bekliyelim buralarda
hyosung GV250
istanbul
0 Rh (+)sahilde öğle yemeği kaçamağımız
sahilden samsun manzarası
sahilde kuulu park,oturduğum çay bahçesinin garsonuyla kapıştık göle çöp döküyor adam açtım ağzımı
.
manzarayı bağendim makinayı çıkardım ama karşıda duran abi moda girdi baksanıza moda girmiş poz vermiş:mrgreen:.
üsteki resmin önümde kalan kızmı
toptepe menekşe tesisleri iftar yameği için geldik biraz erken gelmişiz bari resim çekelim dedik:mrgreen:
burasıda börtüye böceğe karıştığım yer çifliğe giden yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)