Aldığımz yer farklı sanırım Emre Motor benim dedeğim yer aldğımda motoru çalıştıramadık 5-6 defa marşa basıyoruz çalışmıyor servise gitti 2 gün bekledim. Geldi Debriyaj ayarları yapılmamış sürekli stop ediyordu rolente ayarı yapılmıamıştı bunlar geldi gittilerle anlaşıldı tek günde değil 1 hafta şehrin öbür tarafından diğer tarafına gittim durdum ayrıca çantaları takıldı gittimm ustaya hiç bir şeyden çaktığı yok anlatıyorum tiptenmi nedir ısınmadı bana sürekli bekledimm bekledimm bekledimen sonunnda biraz sesimi çıkrttımm işimi öle gördüler. çantaları takıorlar bir türlü monteleyemediler uraştılarr etttilerr oldu bu seferde egzoza değiyorr bakınn yanarr o dedimm dinlemediler yaptıar ve çanta yandı egzoza yapıştı simdi orda simsiyahh bir leke var çıkmıyor sonra altına sactan bir parça yaptılar türk usulü ne bu dedim ya bu egzozu çizmicekmi aynenn laf şu sen motoruna bin gerisini bize bırak birde bu kadar rezillik çektim üzerine para istediler ee ben bu motoru sıfır almıyormuyum neden ilk seferde olması gereken şeylere para vereyim mesela hala motor korumalığını takacaklar yok diyip sallıyorlar yani bununn gibi sebeplerinden dolayı ANTALYA dan birdaha bu sekilde bir şey almam birazdaha uzatsınlarr şikayet edicem emre yedek parçanın istanbul şubesine bana hazır ve nazır bir makinayı teslim edemediler yani anlayacağınız

Regal Raptor DadyW DD150e-2
Antalya
0 Rh (+)