Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abi bence önce denemekte fayda var. hava soğutmalı motoru olanlar dökülün bakalım. şuraya liste yapın birdahaki toplantıyada motorları getirin . test yapıcaz:))) şişecek mi şişmeyecek mi yoksa kısmen mi şişecek merak ettim:))
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

bargün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BARIŞ ŞENGÜN
    İnşaat Mühendisi
     LEDOW CX250A
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar merhaba
    Yolumuz yakın olsa ilk buluşmaya gelir ve gençer e test sürüşü için motorumu seve seve verebilirdim ama bu pek mümkün görünmüyor:D
    Bende bildiğiniz üzere 250cc lik hava soğutmalı bir motor var ve genelde hafta sonları olmak üzere fırsat buldukça binmeye çalışıyorum. Ağustos ayının en sıcak günlerinde kendimce uzun sayılacak bir 500 km lik yol yaptım. Ve bu yolu öğle saatlerinde güneş altında yaptım. Hatta ilk 185 km sinde kontak kapatmadım. Buna rağmen "şişme" olarak tabir ettiğiniz bir anormallikle karşılaşmadım. Geçen haftasonu havanın iyi olmasını fırsat bilerek Antalya' ya doğru yola çıktım. Yolda rampa çıktım, yokuş indim, şehir içinde gezdim( Antalya' da hava sıcaklığı 25 C idi) ama oradada bir sorun olmadı. Bu arada benim motorum ne japon ne amerikan bildiğiniz çinli. Yani sözün özü şu ki; elin çinlisi bile hava soğutmalı motoru böyle yapıyorsa elin japonu o motoru nasıl yapar siz düşünün artık. Belki şans meselesi benim motor iyi çıktı, belki ben "şişme" den kasıt ne onu bilmiyorum ve başıma geliyor ama anlamıyorum, ama dünyada söz sahibi olmuş bir firmanın büyük hacimli sayılabilecek bir motorunu hala hava soğutmalı üretmesi herhalde birşeyleri bizden daha çok bildiğini gösterir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)