an itibariyle A2 ehliyetim cebimde..
yıllardır bu tutkuya gönül vermenin ilk adımını atmış bulunuyorum.. nihayet ehliyetimi aldım..
raptodaays çekirdek kadrosunun yıllardır verdikleri destekleri şimdi diğer konularda bekliyorum..
işin diğer ciddi boyutlarını araştırmaktayım.. bir an önce yakışıklıma kavuşmam gerekli.. lakin cbf 150 mi yoksa ybr 125 mi alsam başlangıç motoru olarak karar veremedim hala.. ikisi de tip olarak beni cezbetmese de bir yerden başlamak lazım.. boşuna kurye motoru değildir bunlar diye düşünüyorum..hem ekonomik hem de ergonomik olmaları özellikle şehir içi kullanımlarında beni rahat ettirir gibi.. yakın zamanda bursada deneyeceğim ikisini de, sizin de görüşlerinizi almak istiyorum.. şöyle temiz km si az mümkünse siyah ;) 2. el bakıyorum.. tabi 2. el piyasası istanbulda daha geniş, kulağınız delik olur da 2. el duyarsanız lütfen haber veriniz..
bir de kıyafet işi var tabi.. hem uygun fiyatlı hem de kaliteli olmasını istiyorum..
bu konuyla ilgili de araştırmalarım sürüyor.. bazen gözümü karartıp bmw takım, caberg kask alayım diyorum.. insan gönlündekini istiyor..bir motor parası kadar daha kredi çekmek lazım gibi geliyor ama o zaman..
yola girmiş bulunuyorum artık.. çıkmak zor.. :lol: ilerde beraber kazasız, belasız yol yapabilmek dileğiyle..![]()

Honda CBF 150 ADVENTURE :)
İstanbul
0 Rh (+)