Faruk Arın abimize katılmakla beraber foruma giren çıkan inanları tek tek inceldiğim yorumlara baktığım üyelikten önceki halim aklıma geldi. Bence burada bulunan arkadaşların hepsi kendi kişilklerini oturtmuş ve bi o kadarda hayatlarında belirli seviyeye ulaşmış insanlar olarak gördüm. Bu ve buna benzer sitelerde böyle uyarılar görmeyi normal karşılıyorumda böyle bir forumda bunu görmek düşündürdü acaba yanlış olan ne diye düşündüm bende yapmış olabilrmiyim diye kendimi yargıladım. Bence uyarıları özel mesajla çözülse uyarılsa böyle lüzumsuz topik açan kişiler daha verimli olur. Varmı aramızda derseniz bende göremedim lüzumsuz topik yeni katılmama rağmen bir çok şey örendim siteden öncelikle aile gibi olmanın verdiği güveni gibi gibi pek çok şey...
Umarım sorun yoktur Varsada bu kadar Abi abla varken çözümlenir. Birşey daha sizlerden ve sizin gibi iyi insanlardan örenecek çok şeyim var bunu kısıtlamayın lütfen :Dkimsenin bu forumda üzülmesini ayrılmasını istemem üzülürüm yani kendinize iyi bakın umarım yanlış bir kelime kullanmamışımdır.
Saygılarımla..!

Regal Raptor DadyW DD150e-2
Antalya
0 Rh (+)
kimsenin bu forumda üzülmesini ayrılmasını istemem üzülürüm yani kendinize iyi bakın umarım yanlış bir kelime kullanmamışımdır.