MAKAS Nickli Üyeden Alıntı
FARUK bey"e tüm kalbimle katılıyorum.
Bu sitede gerçekten bu hassasiyette sahip,aşırılığa kaçmadan ölçülü (bazende küçükte olsa dozu kaçıranlar olsa da) bir şekilde bunun farkında olabilecek duyarlılıkta katılımcılar var.Kendi adıma bu güne kadar açılan topiklerin hiçbirini,yararsız,öylesine açılmış veya bize bir şeyler katmayacak derecede önemsiz,özellikle de burda var olmamızın tek noktası olan MOTOR sevgimizi köreltecek topiklere tanık olmadım.Bundan sonra da olacağını da düşünmüyorum.
Hatta ben bugüne kadar MOTOR hk.da teknik bilgi sayılabilecek bir çok şeyi topik açan KIVILCIM arkadaşımızdan öğrendim hepiniz gibi.Evet MOTOR dışında da bir çok topik açıldı.Ama söyler misiniz arkadaşlar? teröre kurban verdiğimiz 15 şehidimiz için hepimiz bir ağızdan lanet okumadık mı ? veya çok sevgili arkadaşlarımız MAJO ve RAKUZİnin evlilik yıldönümlerini açılan bu topiklerle kutlamadık mı? ben bile annem ameliyat olurken sizlerin desteğiyle,iyi dilekleriyle güç buldum.En son sevgili RIZA arkadaşımız sanat dolu bir duyuru yaptı,çoğumuz belki bu kurslara zevkle katılacağız.
Hiçbiri de bizim motor sevgimizi, motor hk.da ki düşüncelerimizi köreltmedi.Çünkü bizi diğer siteler den ayıran özellikler bunlar.Biz bu yüzden yeni katılan arkadaşlarımıza "AİLEMİZE HOŞGELDİNİZ " diyoruz.
Amacım burda SELÇUK arkadaşımızı eleştirmek değil,o kendi adına doğru olanı yaptı ve belki de rahatsızlık duyduğu bir konuyu dile getirdi.Buna sonsuz saygı duyuyorum.Ama isterdim ki açtığı bu uyarı niteliğinde ki topiği biz düşüncelerimizi dile getirmeden kapatmasın.Umarım açılan bu topikten de rahatsızlık duymaz:D
NOT: KIVILCIm bu aralar hiç görünmüyor arkadaşlar? Gücenmiş olmasın?
SEVGİLERİMLE!
( sadece demokratik bir sitede olduğumu bilerek düşüncelerimi nacizane sizlerle paylaştım amacım kırmak ve kırılmak değil.Hepinizi çok seviyorum.)