Sevgili Anlaş, daha önceki yazdığım aşağıdaki şu yazıyı birkaç kez daha oku istersen, hangi bölümünden rahatsızlık duydun, ya da bir başkası rahatsızlık duydu, beni de bilgilendirirsen sevinirim...
Sizin bütün yorumlarınız bu yazı üzerine geldi.
Belki ben birşeyleri atlıyorumdur, kimbilir???
Zaten sezon bitince motor sitelerinde muhakkak bir polemik çıkar. Her sene olduğu gibi bu sene de çok gecikmedik. Sırf polemik olmasın diye bir önceki konuyu kilitlemiştim ama Faruk abi konu açmış tartışılsın diye, bu konuyu kilitleyemezdim...
Keşke açılmasaydı...
Sevgili dostlar,
Bir konuyu dikkatinize sunmak istedim.
Hepimizin bildiği üzere sitemiz motosiklet ve ikiteker sitesi. Motosiklet ile ilgili bilgi paylaşımlarına bulunduğumuz, yaptığımız gezileri dostlarla paylaştığımız, teknik destek aldığımız, gerekli dozlarda da motosiklet dışındaki konularda hoşlukları paylaştığımız bir site. Çoğumuz da bu bilinçle sitemize sahip çıkıyoruz, eksik olmayın…
Bu bilinçle sitemize yeni konu açarken motosiklet ağırlıklı konu açmanızı rica ederim. Video paylaşım sitelerinde seyredip beğendiğiniz ve genel olarak link olarak açtığınız konular bizi ana amacımızdan biraz uzaklaştırıyor. Bunları tabii ki paylaşalım ancak dediğim gibi dozuna dikkat ederek. Yoğunluklu olarak görmek istediğimiz konular motosikletle ilgili konular çünkü.
Kural-kaide-yasak zihniyeti birbirimize olan samimiyetimize zarar verebileceği için ben karşılıklı anlayışla bu konuya hassasiyet göstereceğimize inanıyorum.
Ne kadar çok motosiklet ile ilgili bilgi paylaşımında bulunursak sitemizin kalitesi o oranda artacaktır.
Bu uyarı kimsenin şahsına yönelik değildir. Sadece biraz daha dikkat lütfen.
Sevgi ve saygılarımla…"

BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)