Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

rüzgardede - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

necati turan
    müh.
     RR Class
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar; Burada her isteyenin istediğince topik açabileceği, ya da topiklere katılabileceği kadar Konu Başlığı var zaten. Bence önemli olan; bir konu için açılmış bir topiğin, verilen ilgisiz cevaplarla,topiği ve giderek konuyu başka içerikli konulara taşımamasına dikkat edilmesi. Yani; her konuya ilgili başlık altında topik açar ve ilgili cevaplar verirsek, herkes kendi aradığını kendi konusuna ait topikler içinde kolayca bulabilir ya da kendi bu konu başlıkları altında topik açabilir. Tüm arkadaşlar siteyi biraz detaylı inceler ve titizlik gösterirlerse bu sorun çözülür.
    Site elitizmine katılmıyorum. Zira bir arkadaşımızın da belirttiği gibi, bu tür sitelerde kişiler zaten öğrenerek, kendini yetiştirir ve bir gün, genel kabul gören seçkinliğe ulaşır. (Kaldı ki o hamlıkta birisine, gerçekten ben de rastlamadım. Olsa da sağolsun yöneticilerimiz izin vermez laubaliliklere.).
    Elit, bilgilerle donanımlı kişiler lokomotif görevi yapabilir ve de zaten yaparak bizi aydınlatıp bilgilendiriyorlar. Onlara sonsuz teşekkürler. Zira bu hobide her bilgi çok yararlı, hatta çoğu, hayati öneme sahip.
    Ama elitizmi olmazsa olmaz bir koşul olarak gerekli görüyorsanız, üyeliği belli kurallara dayanan hatta belli testlerle belirlenen bir site kurmalısınız.. Sevgi ile kalın.
    Konu rüzgardede tarafından (18.October.2008 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)