Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Arkadaşlar sitede konu ne olursa olsun topik acmak serbesttir. Ama ara sıra bu konuda uyarı yapıyoruz cunku bazen cok fazla konu baslıgı acılıyor ve bızde takipte zorlanıyoruz..Bu yüzden aralıklarla bu konuda dıkkatı cekıp onune gecmeye calısıyoruz.

NOT: KIVILCIM abi ile bizim samimiyetimiz cok fazla.Boyle eften puften seylere bozulacak bir abimiz değil.Dolar Euro cok haraketli bu aralar oda ısten kafasını kaldıramıyor.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

arkon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Faruk Arın
    Serbest Meslek
     Honda Paneuropean ST 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sitede konu ne olursa olsun topik acmak serbesttir.
    Sevgili Alper,
    Bir motosiklet sitesinde açılacak konular bellidir, belki sosyal içerikli konuarla fıkra veya biyografi konusundada yazılabilir ama , ana fikri dağıtan veya amaç dışı yazılan konularıla, hedef dışı yazılan konularlın lüzumsuzluğunu vurgulamak istedim.
    Konu arkon tarafından (19.October.2008 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir.
    Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı arkon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Alper,
    Bir motosiklet sitesinde açılacak konular bellidir, belki sosyal içerikli konuarla fıkra veya biyografi konusundada yazılabilir ama , ana fikri dağıtan veya amaç dışı yazılan konularıla, hedef dışı yazılan konularlın lüzumsuzluğunu vurgulamak istedim.
    Katılıyorum...
    yol yapalım yol

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Alıntı arkon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Alper,
    Abi bende katılıyorum dediklerine ama forumda aynı zamanda konu dısı dıye bır bolum var burda motosıklet dısında istedigin baslık acabılmek ıcın ama tabıkı benımde katıldıgım kısım dozajını kacırmadan. Zaten baktık dozaj kacıyor biz gerekeni yapıyoruz.

NOT: KIVILCIM abiyi istiyoruz demişsin iyide kıvılcım abinin bir yere gıttigı yokki. Geçende soylmesıtım ıslerı vardır.Yoksa samimiyetimiz belli boyle eften puften seylere takacak bır kısı değil.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

AnLaŞ ÇiFtÇi
    METROLOGY
     şimdilik yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tüm yazılan yorumlardan şunu anlıyorum ki gerçekten demokratik bir sitedeyiz ve herkes düşündüklerini,tepkilerini rahatlıkla dile getiriyor .Böyle bir platformu bize sağladıkları için siz site kurucularına kendi adıma teşekkürediyorum.
    Selçuk arkadaşıma katılıyorum.Kendisine bu konuyla ilgili sıkıntılarını dile getiren arkadaşların da ( özellikle benim gibi henüz 5 aydır siteye üye olmuş,belki de en eski üyeler kadar benimseyip güzel dostluklar kurmuş biri olarak, algılama ve olayları değerlendirme konusunda IQ larında bir problem olmadıklarını düşünüyorum) ki bunun için sanırım bu süre yeterli,burda bizimle bu konuyu tartışmalarını ve bu tür bir üslubu haketmeyecek ölçüde (SELÇUK arkadaşımı tenzih ediyorum) bir yorum karşısında nasıl bir tavır alınması gerektiği konusunda düşüncelerini öğrenmek isterdim.
    Anladığım kadarıyla siteye yeni üye olanların öncelikle hiç bir görüş beyan etmeden,olaylar hk.da bir öngörüsü olsa dahi susup,kim kimdir? nedir? gibi sorulara cevap bulduktan sonra katılımcı olmaları ve görüşlerinin anca öyle kabul bulundurmaları şartı öngörülüyor.
    Haklısınız! şu andan itibaren yazdıklarım bu konunun ama noktasından sapıyor.Ama isterdim ki SELÇUK arkadaşımız yaptığı uyarılarda kullandığı üslubun da biraz daha seçicilik göstersin.
    Unutulmamalıdır ki bu sitede bizden öncekiler olduğu gibi bizden sonrakiler de olacak.Kişiler çok şey katar veya götürür.Ve bunun KALİTE sinı de her zaman katılımcılar arttırır veya geriye çeker.Ben veya başkası hiç farketnez yeter ki SAYGI yı ve SEVGİ yi elden bırakmayalım.
    NOT:KIVILCIM la bende günaşırı görüşüyorum gerek telle gerekse maille.Belki bunu söylediğim için bana kızacak ama ne yazık ki şartlar bunu gerektirdi.KIVILCIM ne euro ne de dalar la meşgul arkadaşlar! ne yazık ki o bu durumdan oldukça incinmiş ve uzun süre sitede yazmamak konusunda kararlı.

HONEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bulent Bal
    Turşucu
     VARADERO
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Sevgili dostlar ne oluyor sakin olun lütfen sanal ortamda yazışmak ile yüzyüze görüşüp tartışmak arasında dağlar kadar fark var

bence en kısa sürede toplanıp çaylarımız kahvemizi içerek konuşalım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)