Tüm yazılan yorumlardan şunu anlıyorum ki gerçekten demokratik bir sitedeyiz ve herkes düşündüklerini,tepkilerini rahatlıkla dile getiriyor .Böyle bir platformu bize sağladıkları için siz site kurucularına kendi adıma teşekkürediyorum.
Selçuk arkadaşıma katılıyorum.Kendisine bu konuyla ilgili sıkıntılarını dile getiren arkadaşların da ( özellikle benim gibi henüz 5 aydır siteye üye olmuş,belki de en eski üyeler kadar benimseyip güzel dostluklar kurmuş biri olarak, algılama ve olayları değerlendirme konusunda IQ larında bir problem olmadıklarını düşünüyorum) ki bunun için sanırım bu süre yeterli,burda bizimle bu konuyu tartışmalarını ve bu tür bir üslubu haketmeyecek ölçüde (SELÇUK arkadaşımı tenzih ediyorum) bir yorum karşısında nasıl bir tavır alınması gerektiği konusunda düşüncelerini öğrenmek isterdim.
Anladığım kadarıyla siteye yeni üye olanların öncelikle hiç bir görüş beyan etmeden,olaylar hk.da bir öngörüsü olsa dahi susup,kim kimdir? nedir? gibi sorulara cevap bulduktan sonra katılımcı olmaları ve görüşlerinin anca öyle kabul bulundurmaları şartı öngörülüyor.
Haklısınız! şu andan itibaren yazdıklarım bu konunun ama noktasından sapıyor.Ama isterdim ki SELÇUK arkadaşımız yaptığı uyarılarda kullandığı üslubun da biraz daha seçicilik göstersin.
Unutulmamalıdır ki bu sitede bizden öncekiler olduğu gibi bizden sonrakiler de olacak.Kişiler çok şey katar veya götürür.Ve bunun KALİTE sinı de her zaman katılımcılar arttırır veya geriye çeker.Ben veya başkası hiç farketnez yeter ki SAYGI yı ve SEVGİ yi elden bırakmayalım.
NOT:KIVILCIM la bende günaşırı görüşüyorum gerek telle gerekse maille.Belki bunu söylediğim için bana kızacak ama ne yazık ki şartlar bunu gerektirdi.KIVILCIM ne euro ne de dalar la meşgul arkadaşlar! ne yazık ki o bu durumdan oldukça incinmiş ve uzun süre sitede yazmamak konusunda kararlı.