Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Sevgili Anlaş, daha önceki yazdığım aşağıdaki şu yazıyı birkaç kez daha oku istersen, hangi bölümünden rahatsızlık duydun, ya da bir başkası rahatsızlık duydu, beni de bilgilendirirsen sevinirim...

Sizin bütün yorumlarınız bu yazı üzerine geldi.

Belki ben birşeyleri atlıyorumdur, kimbilir???

Zaten sezon bitince motor sitelerinde muhakkak bir polemik çıkar. Her sene olduğu gibi bu sene de çok gecikmedik. Sırf polemik olmasın diye bir önceki konuyu kilitlemiştim ama Faruk abi konu açmış tartışılsın diye, bu konuyu kilitleyemezdim...

Keşke açılmasaydı...

Sevgili dostlar,

Bir konuyu dikkatinize sunmak istedim.

Hepimizin bildiği üzere sitemiz motosiklet ve ikiteker sitesi. Motosiklet ile ilgili bilgi paylaşımlarına bulunduğumuz, yaptığımız gezileri dostlarla paylaştığımız, teknik destek aldığımız, gerekli dozlarda da motosiklet dışındaki konularda hoşlukları paylaştığımız bir site. Çoğumuz da bu bilinçle sitemize sahip çıkıyoruz, eksik olmayın…

Bu bilinçle sitemize yeni konu açarken motosiklet ağırlıklı konu açmanızı rica ederim. Video paylaşım sitelerinde seyredip beğendiğiniz ve genel olarak link olarak açtığınız konular bizi ana amacımızdan biraz uzaklaştırıyor. Bunları tabii ki paylaşalım ancak dediğim gibi dozuna dikkat ederek. Yoğunluklu olarak görmek istediğimiz konular motosikletle ilgili konular çünkü.

Kural-kaide-yasak zihniyeti birbirimize olan samimiyetimize zarar verebileceği için ben karşılıklı anlayışla bu konuya hassasiyet göstereceğimize inanıyorum.

Ne kadar çok motosiklet ile ilgili bilgi paylaşımında bulunursak sitemizin kalitesi o oranda artacaktır.

Bu uyarı kimsenin şahsına yönelik değildir. Sadece biraz daha dikkat lütfen.

Sevgi ve saygılarımla…"
    yol yapalım yol

AnLaŞ ÇiFtÇi
    METROLOGY
     şimdilik yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    SEVGİLİ SELÇUK!

İnan amacım ne huzursuzluk yaratmak,ne de söylediğin gibi geçen yıllarda ki gibi bir polemik ambiansı oluşturmak.(hoş neden aynı polamık ortamı her sene yaşanıyor onu da anlamış değilim?)
    Rahatsızlığımı daha önce dile getirdim.Gereksiz düzeyde sayılabilecek,bizi hedefimizden şaşırtacak bir topik açılmadığını düşünüyorum.Açılan topiklerin de sosyal içerikli, eğlendirici ve eğitici düzeyde olduklarını söyledim.Ayrıca tekrar okursan parantez içinde (ARADA BİRAZ ABARTANLAR OLSA DA )ibaresi var.
    Ama bugün ki rahatsızlığım tamamen senin kullandığın üsluba yönelikti.Tepkini özellikle yeni katılımcı sayılabilecek arkadaşlarımıza (bunlar içinde ARKON bey de olsa dahi onu tenzih etmişsin sanırım yaşına hürmeten veya az da olsa senin düşüncelerine hitapeden bir dil kullandığı için.Kendisine bende sonsuz saygı duyuyorum.) Onları kaybetmemek ve düşüncelerine saygı duymak adına daha hoş bir dil kullanabilmeni umutederdim. kaldı ki bu söylemden ben de payıma düşeni aldım en azından bu gayreti göstermiş olduğunu hissedecek algılamadayım.
    Son olarak yineliyorum ki burda amacım ne kimseye USUL ERKAN öğretmek ki haddim değil sadece birbirimizi kırıp incitmeden yanlış anlamaları önlemek ve ortak bir paydada buluşmak.
    SEVGİ VE SAYGILARIMLA!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)