SEVGİLİ SELÇUK!

İnan amacım ne huzursuzluk yaratmak,ne de söylediğin gibi geçen yıllarda ki gibi bir polemik ambiansı oluşturmak.(hoş neden aynı polamık ortamı her sene yaşanıyor onu da anlamış değilim?)
Rahatsızlığımı daha önce dile getirdim.Gereksiz düzeyde sayılabilecek,bizi hedefimizden şaşırtacak bir topik açılmadığını düşünüyorum.Açılan topiklerin de sosyal içerikli, eğlendirici ve eğitici düzeyde olduklarını söyledim.Ayrıca tekrar okursan parantez içinde (ARADA BİRAZ ABARTANLAR OLSA DA )ibaresi var.
Ama bugün ki rahatsızlığım tamamen senin kullandığın üsluba yönelikti.Tepkini özellikle yeni katılımcı sayılabilecek arkadaşlarımıza (bunlar içinde ARKON bey de olsa dahi onu tenzih etmişsin sanırım yaşına hürmeten veya az da olsa senin düşüncelerine hitapeden bir dil kullandığı için.Kendisine bende sonsuz saygı duyuyorum.) Onları kaybetmemek ve düşüncelerine saygı duymak adına daha hoş bir dil kullanabilmeni umutederdim. kaldı ki bu söylemden ben de payıma düşeni aldım en azından bu gayreti göstermiş olduğunu hissedecek algılamadayım.
Son olarak yineliyorum ki burda amacım ne kimseye USUL ERKAN öğretmek ki haddim değil sadece birbirimizi kırıp incitmeden yanlış anlamaları önlemek ve ortak bir paydada buluşmak.
SEVGİ VE SAYGILARIMLA!