vay beeeeeeeeee

Benim de Selçuk gibi Tuzla geldi aklıma... 1. Taburdaydım, 2. Bölük sene 2001 Temmuz... Aklımda kalan tiplerin başında Üstteğmen Kobra Bahadır vardı. Adam kendini Atatürk sanıyordu. Bir de hep Kıbrıs AlevKayası T-shirt'ü giyen Üstteğmen Ali vardı... Ondan sonra 4.bölükte bir Üstteğmen daha vardı. Chucky... Aynı şu katil oyuncak Chucky'e benzerdi boy bos, saç, gözler :-)))) Sonra bir Uzman vardı. Lakabı Atom Uzman... Halim.... Adam bir gece eğitiminde, arkadaşlardan bir tüfeği baston gibi yere dayamış ve bütün ağırlığını üzerine vermiş diye bir bağırdı: "Burası Layla Gazinosu değelllll.... O tüfek sizin ananızı, bacınızı koruyor böyle dayanamazsın"... Ne enteresan günler ve tiplerdi ya... Bir gün dilim gerçekten damağıma yapışmış ve parmağımla ayırmak zorunda kalmıştım... O zamanlar hiç bitmeyecek gibi gelirdi... Bitti, üstünden de 7 sene geçti... Her anın tadını çıkarmak lazım... O an için ne kadar kötü gelse de... Her an yaşanmaya değer hayatta...

Taarruzun bir formülü vardı onu hatırlayan var mı? HÖTGTZPT miydi? Harekat Planı, Ön emrin verilmesi diye gidiyordu...