aramıza hoş geldin
(bozkurtu sıkıştırma bende fazla bi regal var garajda yatıyor sana verebilirim.aşağıda belirttiğim ilana bi göz at )
http://www.sahibinden.com/emsalsiz_b...XQQdisplayitem
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)aramıza hoş geldin
(bozkurtu sıkıştırma bende fazla bi regal var garajda yatıyor sana verebilirim.aşağıda belirttiğim ilana bi göz at )
http://www.sahibinden.com/emsalsiz_b...XQQdisplayitem
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
R&R 250 DDE-9
Balıkesir
A Rh (+)Arkadaşlar bu sıcak karşılamanızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ederim.
Aranızda olmaktan çok mutluyum.
Bu taraflara yolu düşen tüm motosiklet dostlarının olduğu gibi sizlerin de herzaman açık bir kapınız var unutmayınız. Ben ve arkadaşlarım sizleri misafir etmekten, ağırlamaktan onur duyarız. Şahsi yada grup ile farketmez yolunuz buralara düşerde bir kahvemizi içmeden geçerseniz üzülürüm..
İnşallah 10Riders ve Raptor Riders ortak çalışmalar, geziler, etkinlikler yapma şansıda yakalar.Bizler çok seviniriz.
Tekrar Teşekkürler...
abi motorun harika maşallah..allah kaza bela vermesin.emek vermişsin.
sahibinden de daha önce incelemiştim motorunu.
derdim biraz ödeme yöntemi ile ilgili ondan bişi diyemedim şimdi.
10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü
Başkan
Honda CBF 150 ADVENTURE :)
İstanbul
0 Rh (+)[quote=somebody;75927]Arkadaşlar bu sıcak karşılamanızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ederim.
Aranızda olmaktan çok mutluyum.
Bu taraflara yolu düşen tüm motosiklet dostlarının olduğu gibi sizlerin de herzaman açık bir kapınız var unutmayınız. Ben ve arkadaşlarım sizleri misafir etmekten, ağırlamaktan onur duyarız. Şahsi yada grup ile farketmez yolunuz buralara düşerde bir kahvemizi içmeden geçerseniz üzülürüm..
İnşallah 10Riders ve Raptor Riders ortak çalışmalar, geziler, etkinlikler yapma şansıda yakalar.Bizler çok seviniriz.
Tekrar Teşekkürler...
işte bursalı misafirperverliği..hoşgeldiniz.. sayımız artıyor..
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)