sarıkayalarda bi arkadaşım var adı cihan...eski arkadaş diil motorumu aldıktan sonra parça felan için telefon acarken zamanla tanıştık.. artık nerdeyse samsunun parça sorununu ben halleder oldum...
yeterki insanlara yaklaşım iyi olsun..
cihan diyoki: abi bizi arayıp ağızlarına geleni sayanlar var olay bazen bize intikal etmiyo ama haberimiz varmışda parçayı bilerek göndermiyomuşuz havasına sokuluyoruz diyo.. tabi bundada kendi hataları var servis seçimlerinde hataları var...
samsundaki satıcı bayii servis hizmetini kendisi veriyordu.. ama ne servis çatlarsınız sinirden.. 2. vites dişlim kırıldığında 250 ytl para istemişlerdi motoru söküp takmak için .. bende o gazla daha önceden tanıdığım bir çok da motosikletin servisliğini yapan memet ustayı ikna edip servis yaptırdım.. burada sarıkayalarında hakkını yememek lazım.. adamlar 4 ayak üstüne düştü ve hemen evrakları faxlayıp yetkili servis yaptılar memet ustayı.. inanın herşey bir günde halloldu..
şimdi neredeyse tüm karadenize servis veriyor.. ordudan günay kardeşimizin motorununda o yaptı meselaa .. adamın motorunu mahfetmiş ordudaki servis...şimdi bütün sorunları halloldu...neredeyse motorunu satmak üzereydi günay.. hem bir dost kazandık hemde siteye yeni bir üye...
burada kino babaya sonuna kadar katılıyorum.. birasda kendi işimizi kendimiz takip edelim..herkes arayıp görüşebilir ..
ben cihan kardeşimin işini iyi yaptığına inanıyorum.. arayın sarıkayaları 2 yi tuşlayın karşınıza direk cihan çıkıyor.. olmadı okanın arkadaşıyım dersiniz....işiniz hallolmazsa ben elimden geleni yaparım...
sorunlar dialogla çözülmeli.. ön yargılı olmamalı...

caponord
Samsun
B Rh (+)