makinemi 25000 km'de sattım 1.5-2 ay önce, eşşekliğim hariç - ki ehil olmayan bi ustaya debriyaj değiştirip, şanzımanı dağıttırmıştım- çiddi bi problemi olmadı. bi japon değil belki ama çinlinin en kalitelisi. bi abimizin makinesi 50000 km civarlarında rektifiye oldu - ki kendisi race gibi, sürekli dip gaz kullanır, endroymuşcasına dağa taşa dereye sürer - ve hala yollarda sorunsuz bi şekilde yoluna devam etmekte. makinelerin kötü olduğunu söylemek sanırım biraz haksızlık olur bu durumda. belki eski parçanda sorun vardır; bi seride cidden şanzıman sorunu yaşanmıştı sanırım, ona denk gelmiş olabilirsin. parçayı ışından mı geçirmişlerdi neydi hatırlamıyorum...
bu arada geçmiş olsun, Mevlam beterinden saklasın...

Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)

.Hangi dişliyi kırmış.Motoru toplarsın merak etme inan zor bişi deyil.Sadece pistonlarda sekmanları bi tesisat bantıyla bantla zarar görmesin toplarkan benzinle temizlersin yapışkanını.Bide şanzıman millerinin biloğa gelen yerlerde pullar var rulmanla arasında takarken onları takmayı unutma iz yapmıştır anlarsın zaten.Motorda bişi yok bi hilalleri takarken zorlanırsın bide pistonları geçirirken yanında biri olması lazım sekmanları geçirirken.Biz saplamaları söktük silindiri öyle geçirdik engel olmasın diye ondan sonra saplamaları taktık.Pistonu geçirirken silindire biraz yağ sür sekmanların açık olan yerleride aynı yöne deyilde başka yönlere baksın.İstersen Msn im