carvalho Nickli Üyeden Alıntı biz de seni çok seviyoruz Bülentim honeyim Ama yukarıdaki cümleyi anlamadığımı itiraf etmeliyim. Bizi satmak isteseydin niye motorunu değiştirmeyi beklerdin ki??? Sevgili Modum Selçuk, Boşver herşeyi anlamaya çalışma anlayan anlamıştır
HONEY Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Modum Selçuk, Boşver herşeyi anlamaya çalışma anlayan anlamıştır O kadar düşündün, daha iyi bir cevap bulmalıydın. Bence nizami bir gol oldu :mrgreen:
yol yapalım yol
carvalho Nickli Üyeden Alıntı O kadar düşündün, daha iyi bir cevap bulmalıydın. Bence nizami bir gol oldu :mrgreen: Canım BANlanmaktan korkuyorum Hahahahahahahahaha
HONEY Nickli Üyeden Alıntı Canım BANlanmaktan korkuyorum Hahahahahahahahaha Bugün sana serbest Honeyim
carvalho Nickli Üyeden Alıntı Bugün sana serbest Honeyim Sağol modum ama ben dostlarıma gol atmam
HONEY Nickli Üyeden Alıntı Sağol modum ama ben dostlarıma gol atmam Bende de tam tersi, değer verdiğim dostlarıma takılırım, gol atarım, hatta en sevdiklerimi gol manyağı yaparım
carvalho Nickli Üyeden Alıntı O kadar düşündün, daha iyi bir cevap bulmalıydın. Bence nizami bir gol oldu :mrgreen: Birkez daha Selçuk kardeşimi alkışlıyorum.... Turşucu görüyormusun insanlar unutmuyor olum yapılanları çıkarırlar böyle ÇAYDANLIĞIN acısını....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları