Ya ben adımı o listeye yazdırdım ama sanırım minibüsle gelicem eğitime :( Adamlar ehliyetimi çıkartamadı halaBayramdan önceki hafta salı günü vermiştim. Bayramdan sonra perşembe günündeyiz ve bugün bayan memur bana haftaya salı çıkar dedi :( Yaaa içerde adamınız olduğunda 30 dakika süren şey nasıl bu kadar uzayabiliyor?
Benim B ehliyetimi aldığım sürücü kursundan yazı gelmemişSaçmalığa bak! Ordan ne yazı gelecek arkadaş? Severdik Uzay'ı, iyi çocuktu, A2'yi bizden almamış ama olsun, hakkımız helal olsun ????
Ne kadar devlet dairesinde işim olduysa hep böyle oldu. Avanta istiyorlar, rüşvet istiyorlar. Allah acısını çıkartacaktır hepsinden, o yüzden kafayı yemiyorum. Sadece o yüzden

Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)
Bayramdan önceki hafta salı günü vermiştim. Bayramdan sonra perşembe günündeyiz ve bugün bayan memur bana haftaya salı çıkar dedi :( Yaaa içerde adamınız olduğunda 30 dakika süren şey nasıl bu kadar uzayabiliyor?
Saçmalığa bak! Ordan ne yazı gelecek arkadaş? Severdik Uzay'ı, iyi çocuktu, A2'yi bizden almamış ama olsun, hakkımız helal olsun ????