Senan, eğitim verecek arkadaştan benim talebim aşağıdaki konular oldu. Aşağı yukarı bu konular merkez olacak şekilde eğitim olacaktır.
Eğitim yapılacak salon 50 kişilik. Biz 30 kişi olduk, 20 kişi daha kontenjanımız var. ikitekerim.com daki arkadaşlar da ilk mesajdaki koşullar uyarınca katılabilirler tabii ki. Tanışmış da oluruz hem...
Talep edilen konular:
Motosiklet teorisi (viraj, frenleme, motora hakimiyet, yolculu sürüş, kontra, gaz kontrol *özellikle yüksek torklu motorlara geçiş yapan sürücüler için önemli, vs. )
Trafikte dikkat edilmesi öncelikli öğeler (kavşaklar, hız değişimleri, sollamalar, virajlar, vs)
Risk yönetimi (yağışlı havada sürüş, rüzgarda sürüş, gece sürüşü, değişen yol satıhlarına karşı önlem geliştirme, ani engellerle başa çıkma örn kıvırmaca tekniği, riski önceden görme, vs)
Risk yönetimiyle bağlantılı olarak düşüş nedenleri ve bunları önleme yolları (highsiding, lowsiding, muhtelif nedenler)
Toplu sürüş kuralları
Motorumuzun günlük bakım ve kontrolü (örn. lastik basınçlarının her sürüş öncesi kontrol edilmesi)
Yüksek cc’ye geçişe hazır mıyız?
Uzun seyahatler öncesi gerekli hazırlıklar
Hangi motor bana uygundur (Kullanım amacı ve fiziksel uygunluğa göre motor seçimi ile ilgili genel bir bilgilendirme yapılabilir.)

BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)