Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

ol_gu87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

olgu
    serbest
     mondıal 250 mct
     çesme
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kardeşim kolay gelsin çeşmede 16000 de rr var çanta cam sis herseyi var üniversitede okuyor arkadas istanbuldan oda site üyesi galiba görmemiş yazılanları daha kendisine bir söyleyeyim 3250 filandi yanlış hatırlamıyorsam fiyat.
    motorsiklet kullanmaya alışma sigara alkol gibi velet sonra bırakamazsın gel yol yakınken dön bak sen beni dinle

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ol_gu87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim kolay gelsin çeşmede 16000 de rr var çanta cam sis herseyi var üniversitede okuyor arkadas istanbuldan oda site üyesi galiba görmemiş yazılanları daha kendisine bir söyleyeyim 3250 filandi yanlış hatırlamıyorsam fiyat.
    motorsiklet kullanmaya alışma sigara alkol gibi velet sonra bırakamazsın gel yol yakınken dön bak sen beni dinle

Teşekkür ederim
    Yıllarca ana baba baskısı yüzünden zaten motordan hep uzak kaldım.

* İki teker üstünde gidilir mi? Ya bi taş varsa yolda
    * Kaza yaptın mı şansın yok
    * Kaza oranı %50 imiş
    * Oğlum öyle altından üstünden yanında rüzgar geçen alete binilir mi?
    * Kız arkadaşınla bi yere gideceksin, motorla mı götüreceksin? Bunun yağmuru var, çamuru var, kışı var kıyameti var

Bu cümleler eskiden ufaklı büyüklü etki yapıyordu. Ama şu anda sadece bu işin şakası olmadığı gerçeğini irdelemekten öteye gitmiyor bu cümleler benim için.
    Beni sadece Allah durdurabilir Keşke 18 yaşında alsaydım veya para biriktirmeye başlasaydım...

kaanka !
    Scooter kullanımını anlattığın için teşekkür ederim ;) Sanki daha önce kullanmışım gibi rahattım sınavda.

Sizlerin tavsiyesi üzerine ikinci el RR almaya karar verdim. Siyah olmak zorunda 250e-9 olmak zorunda, 9B değil. Bir de maksimum 10.000 de olması lazım. Umarım bu sitedeki üstadlardan birinin satmak istediği motor bu kriterlere uyuyordur. Uymuyorsa da canımız sağolsun ;)

Hepinize iyi haftasonları

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)